Anchor Grup anunţă deschiderea de unităţi de vaccinare anti-COVID în parcările centrelor sale comerciale

G.B
Miscellanea / 8 iunie 2021

Anchor Grup anunţă deschiderea de unităţi de vaccinare anti-COVID în parcările centrelor sale comerciale

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din România, oferă sprijin autorităţilor locale din Bucureşti, în lupta împotriva COVID 19, punând la dispoziţia Primăriilor Sectoarelor 3, respectiv 6, spaţii pentru amenajarea şi operarea de unităţi de vaccinare de tip drive-thru, în parcările centrelor comerciale din portofoliul companiei, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Sănătatea clienţilor, a partenerilor, a chiriaşilor şi a angajaţilor, precum şi implicarea în cadrul comunităţilor din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat şi sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup.

Astfel, în colaborare cu autorităţile locale din Sectorul 3, începând de ieri, 07.06.2021, compania anunţă deschiderea unui nou centru de vaccinare, de tip drive-thru, în parcarea Bucureşti Mall - Vitan, oferind acces facil tuturor persoanelor şi locuitorilor din zonă, care doresc să se vaccineze, se arată în comunicat.

Centrul va avea 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Primăria Sector 3.

Locuitorii din Sectorul 3, care vin la cumpărături sau care tranzitează zona, şi nu numai, au posibilitatea să se vaccineze, într-un mod rapid şi simplu, în cadrul acestui centru de vaccinare, direct din autoturismele proprii.

Programul de funcţionare este de luni până duminică, între orele 08:00 - 20:00.

Acesta este al doilea centru de vaccinare a cărui organizare este sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autorităţile locale.

Prima unitate de acest tip a fost deschisă în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 prin DGASPC S6 în parcarea exterioară a Plaza România. Amplasat în mijlocul comunităţii, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector, centrul de vaccinare are 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Peste 200 de persoane pot fi vaccinate zilnic, iar programul de lucru pentru centrul de vaccinare de tip drive-thru din Plaza România este de luni până vineri, între orele 15:00 - 20:00, şi sâmbătă - duminică, între orele 08:00 - 20:00, subliniază sursa citată.

Tipul de vaccin folosit în centrele Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România este cel produs de Pfizer, vaccin autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică locală, dar şi pe #ROVACCINARE - platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID 19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb