"Andami" va investi peste 60 milioane de euro în piaţa imobiliară românească

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 6 iunie 2007

Compania "Andami", unul dintre cei mai mari distribuitori şi producători de materiale de construcţii din România, intenţionează să investească, începând din acest an, peste 60 milioane de euro în domeniul imobiliar.

Fiind înfiinţată în anul 1992, societatea a început să investească pe piaţa imobiliară în anul 2005, prin realizarea ansamblul rezidential "Magnolia", din Corbeanca.

Complexul cuprinde 48 de vile unifamiliale şi tip duplex. Zona rezidenţială se desfaşoară pe un teren de peste 30.000 de metri pătraţi, iar investiţia depăşeşte 8 milioane de euro.

În acest an, compania va demara lucrările de edificare a ansamblului "Magnolia-Tămaş", situat în apropierea primului proiect rezidenţial al societăţii. Cartierul este prevăzut cu 50 de vile unifamiliale. Terenul pe care va fi construit noul complex are o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi, iar investiţia initială va fi de 7 milioane de euro. Proiectul va fi demarat la sfârşitul anului 2007, urmând să fie finalizat în anul 2008.

Tot în acest an, compania "Andami" îşi va muta sediul şi spaţiile de producţie din zona de est a Capitalei. Spaţiul alocat noului sediu şi halelor de producţie va fi de 10.000 de metri pătraţi. Investiţia preconizată este de 6 milioane de euro.

Spaţiul în care societatea îşi desfăşoară activitatea, în prezent, este poziţionat în partea de est a Bucureştiului. După relocare, acesta va fi utilizat pentru construirea unui cartier de blocuri. Terenul aferent este de 80.000 de metri pătraţi, iar investiţia va fi de 50 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor "Andami".

Compania are peste 260 de angajaţi. Cifra de afaceri înregistrată în anul 2006 a fost de 30 milioane de euro. Pentru 2007, cifra de afaceri previzionată se ridică la 45 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb