ANDREEA PAUL, DEPUTAT PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL: "Suntem în faţa unor tranzacţii fictive în franci elveţieni"

Luciana Bănică
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 octombrie 2016

Andreea Paul

Andreea Paul

Suntem în faţa unor tranzacţii fictive în franci elveţieni, a spus Andreea Paul, în cadrul emisiunii "Jocuri de putere" Cu Rareş Bogdan, la postul de televiziune Realitatea Tv, la care au mai participat ca invitaţi, câteva persoane împrumutate în CHF, precum şi deputatul PSD, Ana Birchall si deputatul liberal Daniel Zamfir, care au făcut declaraţii prin intervenţii telefonice.

Printre altele, Andreea Paul a mai declarat: "Noi suntem în faţa unei probleme pe care am crezut că o putem tranşa prin discuţii tehnice, amiabile cu Banca Naţională a României. Şi durează acest dialog de peste un an de zile.

Evident, nu s-au soluţionat lucrurile, aceşti oameni şi creditele lor care care astăzi se ridică în continuare la aproape 6 miliarde de lei nu sunt rezolvate. Suntem în faţa unei foarte mari escrocherii naţionale. Aceste tranzacţii sunt fictive, drept urmare, sunt nule. Sunt fictive pentru că nu a existat niciodată moneda franc elveţian în vistieria băncilor, aceşti oameni creditaţi în franci nu au primit niciodată franci elveţieni pentru că atunci când şi-au plătit creditul pentru locuinţe sau consum garantat ipotecar, nu au primit şi văzut în viaţa lor o monedă a francului şi ei când rambursează nu rambursează franci ci lei. Tranzacţiile fictive nu doar că sunt nule, sunt purtatoare de obligaţii şi responsabilitate penală.(...) Nu cred că este tolerabilă tranzacţia fictivă în sistemul bancar".

Vezi video integral

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Ca aci nu mai comenteaza prostacu bancar! Auch! Buba, [fragment eliminat, conform regulamentului]?

    Dar cand au luat banii nu s-au intrebat de ce primesc lei sau erau prea ocupati sa bea de bucurie ca au scos de la banca fara numar. Nu e nimic ilegal, banca face automat schimbul ron/chf mai castigand astfel si venituri din schimb valutar. Latrati acum pana in alegeri pt creduli ca dupa aia 4 ani puteti dormi la loc pe banii fraierilor.

    1. Bine, stai jos! 4!

      Mesaj eliminat, conform regulamentului.

      Postac unui, trebuie sa îi urmezi pe cei ce au creditat ilegal,adică la pîrnaieeeeeeeee. Vin cu chiftele la tine ,promit.(după ce le tăvălesc prin nisip)

      in principiu, asa e. s-a semnat un contract, s-a batut palma. asta ca nu au vazut francii la fata e subtire rau. nu tine apa. mi se pare ca si chestia asta cu tranzacriile fictive e de asemenea subtire. v-a explicat nenea "mda...ce sa zic", de mai jos. o singura chestie se poate face. sa se declare piarta reglementata, asta cu creditele in franci, si sa se ia la puricat bancile ce si cum: totul legat de swap-uri, finantare, etc. na, so daca nu se pricepe BNR-ul [ca na, ei mai mult cu metaforelele], atuncea sa aduca un inginer de la ANRE sa le explice ce si cum. Bine, nenea tovarasu' de indeletnicire a lu' Valvis nu prea va pricepe la inceput, pierdut cu privirea la gapu' care din negativ se face pozitiv, da' pan-la urma poate ca nici nu trebuie.

    Corect.

    Ce tranzactie fictiva? E vorba de moneda scriptica. Dupa ce au luat creditul in franci, au facut schimb valutar - formular semnat de tot de client. iar la rambursare fie vin cu franci cumparati de la case de schimb valutar, fie vin cu lei si fac schimbul la banca, dar plata imprumutului e in franci. Vad ca multi vorbesc, dar habar nu au ce se intampla, de fapt.

    1. Hai lasa ma....arata tu registru de casa si demonstreaza ca banca avea chf....banca a filisit sisteme financiare derivate swap....creditul sa luat in lei sau euro...

      Boss esti tamp ..stai draq acasa daca nu stii despre ce este vb...plm lei in cont de franci am hartia de la ei,tranzactii fictive etc...plus declaratii din sistem bancar si bnr in perioada 2007-2008 nu existau chf in romania nici macarsa acopere 10 % din creditele acordate...asa ca taci nu fi penibil

      Băncile nu au documente ca au alimentat conturile cu chf. Mucles. Te ai ars și tu și ele.

      10% chf au avut bancile chf in seif?

      Daca e asa AMENDA usfuratoare pt banci si paznicul somnoros Bnr. 

    in aceleasi situatii, bancile sunt condamnate in grecia, franta, croatia. la noi nu. de ce? din cauza ca BNR este prea puternic in a apara bancile, dincolo de orice limita de legalitate si nationalism economic?

    1. Adevarat, cam ciudat ca la noi nu sunt nici macar cercetate, daraminte amendate.

      In Ro au legi pro banci! 

      Si eu am auzit ca in Botswana au facut la fel adica au amendat bancile si le-au pus sa dea despagubiri in valuta nationala la toti experti astia care vin de la sapa si ne explica ei cum fac swap cartofi cu castraveti iar astia cu tranzactiile fictive probabil si neuronii vostri is tot fictivi - puneti mana pe o carte de economie de preferat nu de alea de septica si vedeti ce inseamna aia masa monetara si formele ei.

      In franta unii bancheri au ajuns la parnaie pentru credite in franci.

      Masa monetara include si banii pusi in circulatie prin credite frauduloase. Daca tot pui mana pe carte, deschide-o si citeste-o. 

      Anonimule baga acolo la sapa si lasa fraudele frauduloase in pace ca si in Franta is destui ca tine la care li se pare fraudulent caracterul rambursabil al unui credit. Daca tu ai luat un credit prin frauda tu ce esti ma fraudulentule? de ce nu duci cash-ul inapoi? vai de steaua voastra ca si propria umbra s-ar desparti de voi de ar putea.

    la puscarie cu toata conducerea Bnr si toti cei care au fost implicati in aceasta excrocherie in urma carora au ramas familii pe drumuri cetateni care sau sinucis din cauza acestor excrocherii bancare unde numai in romania se putea intampla tara tuturor posibilitatilor.Rusine parlamentului roman care ii doare undeva de cetateni acestei tari

    in romania am pierdut tot casa ,masina si inrobit pe viata la pireus bank cu poprire pe salariul meu si al sotiei si cu doi copii minori dar dumnezeu a avut grija de noi si cu ajutorul lui am plecat in germania unde am gasit sa muncim si sa fim tratati ca niste oameni nu ca in romania unde zilnic eram terorizati de acei camatari ca nu pot sa numesc altfel acele firme de recuperari. aici statul german este alaturi de cetateni platitori de taxe nu ca in romania si mai avem curajul sa spunem ca suntem in comunitatea europeana va spun ca romania este in C.E doar cu numele si atat. nu indemn populatia la imigrare dar pentru familia mea a fost singura solutie la acel moment si nu o sa uit niciodata cum am fost umilit dat afara din casa cu doi copii si statul roman celui care am fost platitor de taxe si impozite ani de zile ia durut in fund mai pe romaneste

    respect acestei doamne care a avut curajul si taria sa spuna lucrurilor pe nume si ar trbui trasi la raspundere toti cei care au dat aceste credite fictive si bagati si la genocid pentru ca au murit oameni din cauza acestor credite fictive

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb