Animawings lansează noi conexiuni cu oraşe din Europa

A.P.
Companii / 29 martie 2021

Animawings lansează noi conexiuni cu oraşe din Europa

Românii au de acum mai multe conexiuni aeriene cu marile oraşe ale Europei. Cel mai nou jucător de pe piaţa aviatică românească, Animawings, lansează curse regulate spre oraşe din Spania, Italia, Danemarca sau Finlanda. Compania ȋşi creşte flota de aeronave şi vrea să adauge serviciul de transfer la/de la aeroport ca opţiune pentru pasageri, potrivit unui comunicat al CP.

Lansată pe piaţă la ȋnceputul anului 2020, Animawings, este cea mai nouă companie aeriană din România şi vine cu o abordare modernă pentru pasagerii români.

Compania aeriană, parte a Memento Group din care face parte şi touroperatorul Christian Tour, a decis ca ȋn 2021 să-şi sporească considerabil capacitatea de operare, să aducă două aeronave noi ȋn flotă din modelul A320-200 şi să intre pe segmentul zborurilor regulate, de linie, păstrând ȋn acelaşi timp o parte importantă din business ȋn zona curselor charter turistice.

Nu ȋn ultimul rând, Animawings ȋn parteneriat cu principalii touroperatori din România a ȋnceput operarea de curse charter pe destinaţii long-haul. "Prima dintre aceste destinaţii exotice, Zanzibar, s-a bucurat de un mare succes. A doua destinaţie inedită pe care am lansat-o ȋn regim charter este Seychelles, un paradis exotic care până acum era mai puţin accesibil pentru piaţa locală de travel. Totodată, venim ȋn ȋntâmpinarea turiştilor şi pasagerilor şi cu alte rute către destinaţii turistice deschise ȋn această perioadă: Maroc (Marakech), Croaţia (Dubrovnik) sau Insulele Azore.", completează Tudor Constantinescu.

De asemenea, pentru toamna lui 2021, compania are ȋn plan ȋnceperea operării de curse charter directe spre Thailanda (Phuket şi Krabi) şi Kenya. "Pentru aceste zboruri lungi, vom opera cursele cu cele mai noi modele de aeronave A321Neo din flota Aegean Airlines pentru a oferi un confort sporit pasagerilor şi servicii premium la bord.", mai spune Pandel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb