ANOFM organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

G.D.
Miscellanea / 5 octombrie 2022

ANOFM organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 14 octombrie 2022, conform unui comunicat remis redacţiei. Evenimentul va avea loc la nivelul tuturor agenţiilor judeţene şi Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Potrivit sursei citate, precizăm faptul că, în judeţul Iaşi, acţiunea va avea loc în data de 7 octombrie 2022 în Sala FOAIER a Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi la Paşcani la Casa de Cultură "Mihail Sadoveanu".

"Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale. La acest eveniment, sunt aşteptate şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia", a declarat Florin Cotoşman, preşedinte ANOFM.

Locaţiile de desfăşurare a bursei în Bucureşti şi în ţară, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum şi alte detalii, vor fi anunţate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) şi pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Totodată, agenţii economici care doresc să participe la această acţiune organizată la nivel naţional se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în raza cărora au sediul, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secţiunea Contact/Contact AJOFM.

Precizăm că participarea la "Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi" este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb