ANRCTI lansează licitaţie

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 iunie 2008

ANRCTI lansează licitaţia pentru acordarea unei licenţe naţionale de utilizare a frecvenţelor radio în vederea furnizării de reţele de date şi servicii de comunicaţii electronice mobile în benzile de frecvenţe 410-415/420-425 MHz.

Caietul de sarcini poate fi obţinut în perioada 20 iunie 2008 - 04 iulie 2008, de la sediul central al ANRCTI (B-dul Libertăţii nr.14, sector 5, Bucureşti), şi costă 1.500 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 4 august 2008, ora 17.00. Desemnarea câştigătorului se va face pe data de 8 septembrie 2008.

Prin această procedură se va atribui o licenţă care va permite titularului să construiască, să deţină şi să opereze o reţea cu tehnologie de bandă largă, precum şi să ofere servicii de bandă largă către consumatori. Serviciile minimale care trebuie oferite pe această frecvenţă sunt servicii de voce, servicii de transmisiuni de date la o viteză medie de transfer download de 128 Kb/s şi servicii specifice sistemelor PAMR (servicii de voce push to talk, servicii simultane de voce şi date, servicii de dispecerat, prioritizarea şi punerea în aşteptare automată a convorbirilor, convorbiri între componenţii unui grup definit, alocare dinamică în grupuri). Serviciile opţionale ce pot fi oferite sunt servicii de localizare, de pachete de date/IP, capabilitatea de a furniza servicii de reţele private virtuale (VPN) şi aplicaţii video.

Guvernul a stabilit prin Hotarârea nr.61/2008 că la această licitaţie nu vor putea participa la procedura de selecţie furnizorii care deţin cel puţin o licenţă naţională de utilizare a frecvenţelor radio în vedere furnizării de reţele şi servicii de comunicaţii electronice mobile (inclusiv de bandă largă) şi care furnizează sau pot furniza şi reţele şi servicii de comunicaţii electronice mobile substituibile cu cele ce pot fi furnizate prin utilizarea benzilor de frecvenţe 410-415/420-425 MHz, respectiv servicii de telefonie şi acces la internet.

Pentru organizarea şi desfăşurarea procedurii de licitaţie, ANRCTI a desemnat o comisie formată din 7 membri care nu pot fi acţionari, asociaţi, administratori, cenzori sau angajaţi, cu carnet de muncă sau în alt mod, ai vreuneia dintre persoanele juridice care participă la licitaţie sau ai vreunei persoane juridice care are control asupra vreunui ofertant. Comisia de licitaţie a elaborat forma finală a caietului de sarcini, va formula răspunsurile la solicitările de clarificări, va efectua evaluarea ofertelor şi va prezenta rezultatul acesteia preşedintelui ANRCTI spre aprobare.

Titularul licenţei, desemnat prin prezenta procedură, va suporta taxa de licenţă prevăzută de Hotărârea Guvernului nr. 61/2008, respectiv echivalentul în lei a 1.077.228 euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb