Antonie Iorgovan rămîne în PSD, de mînă cu Iliescu

Romana Puiuleţ
Ziarul BURSA #Politică / 15 iunie 2005

Scrisoarea lui Antonie Iorgovan, care a "răsuflat" acum două zile în presă, l-a salvat pe vicepreşedintele Comisiei de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD de la excluderea din partid. Antonie Iorgovan a trimis o scrisoare preşedintelui PSD, Mircea Geoană, şi preşedintelui executiv al partidului, Adrian Năstase, prin care soma conducerea să ia seama de măsurile pe care le va lua în ceea ce îl priveşte, deoarece el este cel care îl va apăra pe Ion Iliescu în dosarul mineriadelor.

Şantajul instrumentat de Antonie Iorgovan la adresa conducerii PSD, în care senatorul amintea şi de o posibilă arestare a fostului şef de stat, a avut efect în PSD. Preşedintele partidului, Mircea Geoană, consideră că nu există nici un tîrg în PSD în ceea ce îl priveşte pe Antonie Iorgovan şi chiar dacă el nu a fost încă exclus, ancheta este încă în desfăşurare.

Antonie Iorgovan susţine că scrisoarea sa nu este singulară şi ameninţă că va publica în timp şi alte scrisori. "O să le public pe toate la un moment dat. Tot ce se întîmplă este o punere în scenă a conducerii PSD. Eu nu am cum să fiu suspendat din partid", mai susţine Iorgovan.

Avocatul lui Ion Iliescu şi fost avocat a lui Omar Hayssam, Iorgovan, se dezvinovăţeşte şi spune că scrisoarea nu a reprezentat decît o strategie politică, iar el nu intenţionează decît să ferească partidul de marile pericole la care este expus.

În scrisoarea respectivă, Antonie Iorgovan vorbea şi despre intenţia lui Ion Iliescu de a anunţa constituirea noului partid, încă de la lansarea cărţii de acum două săptămîni. Senatorul a reafirmat din nou, ieri, în Parlament: "Dacă scenariul este pus în practică de catacombele Puterii, Iliescu poate ajunge în închisoare."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb