ANUNŢ Solicitare expresie de interes Licitaţie pentru achiziţionarea şi instalarea staţiilor de încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice (EV) în România

A.F.
Comunicate de presă / 30 ianuarie

Solicitare expresie de interes Licitaţie pentru achiziţionarea şi instalarea staţiilor de încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice (EV) în România

Rompetrol Development SRL, cu sediul social în Bucureşti, Piaţa Presei Libere nr. 3-5, City Gate Northern Tower, Sector 1, Bucureşti, România, CUI RO32398908, organizează licitaţia pentru "Achiziţionarea, livrarea, instalarea şi punerea în funcţiune a staţiilor de încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice (EV) în România". Această licitaţie are loc în cadrul proiectului "Dezvoltarea de către Rompetrol a infrastructurii de combustibil alternativ pe Autostrada A1 la graniţa RO - HU", proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Connecting Europe Facility (CEF), şi care a primit aprobarea grantului de la Agenţia Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură şi Mediu (CINEA).

Obiectivul proiectului constă în crearea unui coridor de infrastructură pentru combustibil alternativ prin implementarea de staţii de încărcare ultra-rapidă pe reţeaua rutieră TEN-T, în staţiile de alimentare Rompetrol, în România, pe Autostrada A1, tronsonul Nădlac - Sibiu. Proiectul se va desfăşura exclusiv pe teritoriul României, în 11 locaţii Rompetrol, şi are în vedere instalarea a 11 staţii de încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice, cu câte 2 puncte de încărcare de putere minimă de 150 kW.

În vederea participării la licitaţie, trebuie transmise intenţiile de participare în format scris la adresa de mai jos (e-mail) până la 12.02.2024. În cazul societăţilor care nu sunt înregistrate în platforma de licitaţii SAP Ariba, vă rugăm să precizaţi intenţia de participare, menţionând datele de contact (numele şi adresa de email) la care poate fi transmisă invitaţia pentru depunerea ofertelor.

Selecţia companiilor care vor primi invitaţia de depunere a ofertelor se va face ţinând cont de următoarele criterii de eligibilitate, acestea fiind cerinţe minime de participare (cerinţe de precalificare), după cum urmează:

1) Obiectul principal de activitate trebuie să fie furnizarea de staţii de încărcare pentru vehicule electrice, iar cifra de afaceri medie anuală în ultimii 3 ani (2021, 2022, 2023) trebuie să fie de minim 850,000 USD, fără TVA. Îndeplinirea criteriului va fi demonstrată prin prezentarea documentelor oficiale ale companiei.

2) Staţiile de încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice trebuie să fie conforme cu Standardele UE şi să prezinte documentaţia aferentă.

3) Furnizorii potenţiali care se află în insolvenţă vor fi descalificaţi.

Prezenta Solicitare de Expresie de Interes va expira la data anterior menţionată.

Date contact: Monica Daescu - Procurement Manager Email: monica.daescu@rompetrol.com Mobil: +40 799 807 718

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb