Apa Nova organizează cea de-a doua ediţie a proiectului "Natura dintre ape"

Companii / 9 mai

Apa Nova organizează cea de-a doua ediţie a proiectului "Natura dintre ape"

Apa Nova Bucureşti, o companie Veolia, îşi reafirmă angajamentul pentru educaţia ecologică şi sustenabilitate prin organizarea celei de-a doua ediţii a Olimpiadei "Natura dintre Ape". Dezvoltată în parteneriat cu platforma educaţieprivată.ro, această competiţie şcolară îşi propune să inspire şi să formeze tinerele generaţii cu respect faţă de mediu, conştientizând importanţa biodiversităţii şi înţelegând responsabilitatea faţă de viitorul planete.

Olimpiada "Natura dintre Ape" este destinată elevilor din clasele II - VII şi va avea loc pe platforma www.brio.ro/naturadintreape, urmând structura tradiţională a concursurilor şcolare:

-Etapă înscriere: 09.05.2024 - 07.06.2024 (se înscriu în etapa finală primii 100 participanţi)

-Competiţie şcolară online: 08.06.2024

-Festivitate de Premiere: 15.06.2024

"Olimpiada "Natura dintre Ape" este mai mult decât o competiţie; este un demers educaţional ce îmbină cunoştinţele teoretice cu aplicarea practică în domeniile biodiversităţii, schimbărilor climatice şi practicilor sustenabile. Am susţinut şi vom susţine permanent iniţiative care contribuie la educaţia de calitate în armonie cu natura, cu scopul prezervării biodiversităţii . Prin acest concurs şcolar, ne manifestăm încă o dată angajamentul pentru gestionarea responsabilă a resurselor naturale susţinând o transformare ecologică reală", a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova Bucureşti.

În cadrul competiţiei, câştigătorii primelor 3 locuri din fiecare clasă se vor bucura de super premii atractive, cum ar fi vouchere eMAG, cu valori de 2.000 lei, 1.500 lei şi, respectiv, 1.000 lei. Mai mult decât atât, aceştia vor beneficia de o experienţă inedită la Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa. În plus, cadrele didactice care vor avea cei mai mulţi elevi înscrişi, precum şi cei ai elevilor câştigători, vor fi recompensate cu un voucher eMAG în valoare de 1.000 lei. Bineînţeles, primilor 100 finalişti li se vor acorda kituri-cadou pentru a explora biodiversitatea locală.

Respectând tradiţia ediţiei anterioare, testele şi materialele sunt elaborate cu ajutorul unor specialişti în biologie şi ecologie, iar verificarea răspunsurilor este asigurată meticulos de profesori independenţi.

"În zilele noastre, sensibilitatea faţă de problemele de mediu este tot mai pronunţată, iar noi răspundem la această provocare prin proiectul «Natura dintre Ape». Acest program le oferă tinerilor nu doar şansa de a se angaja în activităţi de protecţie a naturii, ci şi de a deveni lideri ecologici în propriile lor comunităţi. Suntem dedicaţi să amplificăm interesul pentru practici sustenabile, aspirând să integrăm aceste valori în toate sectoarele societăţii, contribuind astfel la o lume mai verde şi mai conştientă de impactul uman asupra planetei", a declarat Oana Dimofte, fondatoare Educaţie Privată.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb