Apemin Tuşnad - afaceri în creştere cu 20% anul trecut

F.D.
Companii / 22 iulie

Apemin Tuşnad - afaceri în creştere cu 20% anul trecut

Apemin Tuşnad, companie de îmbuteliere de apă minerală naturală cu fabrica în Tuşnadu Nou, Harghita, a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de 85,7 milioane lei (aproximativ 17 milioane euro), în creştere cu 20% faţă de anul precedent. Tendinţa pozitivă se menţine în primul semestru din 2024, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În prezent, Apemin Tuşnad derulează o investiţie considerabilă în zona operaţională, în valoare de 12.283.936 lei (2,46 mil, euro), mai mult decât dublu comparativ cu anul trecut. Compania a definit ca priorităţi creşterea capacităţii de depozitare a produsului finit, pentru care s-a alocat un buget de 1,6 mil euro, respectiv lărgirea suprafeţei de drum pentru a facilita accesul camioanelor în fabrică. În ce priveşte suprafaţa de depozitare, aceasta este de aproximativ 7.350 mp, dublându-se comparativ cu acum patru ani. Iar suprafaţa de drum nou construit este de 2.000 mp - lucrări executate pe parcursul a patru luni.

"Această dezvoltare la nivel operaţional şi logistic, precum şi întărirea activităţii de marketing şi vânzări, susţin compania să treacă într-o nouă etapă, de creştere. Ne modernizăm pe toate planurile: depozitare, infrastructură de acces, digitalizarea proceselor, obiectivul nostru fiind să ajungem la cât mai mulţi consumatori care apreciază o apă minerală naturală cu proprietăţi benefice pentru organism", a declarat Mihai Neagu, CEO Apemin Tuşnad.

Cea mai mare parte din investiţia companiei din ultimii trei ani, în valoare de 15.871.468 lei (peste 3,2 mil. euro) a fost alocată tehnologizării la cele mai noi standarde din industrie, obiectivele fiind valorificarea cu responsabilitate a bazinului hidrologic şi menţinerea celor mai înalte standarde de calitate a apei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb