APIA continuă eliberarea de adeverinţe pentru beneficiarii Campaniei 2021

G.U.
Miscellanea / 20 august 2021

APIA continuă eliberarea de adeverinţe pentru beneficiarii Campaniei 2021

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) continuă eliberarea de adeverinţe beneficiarilor Campaniei 2021, pentru schemele de plăţi directe şi măsurile de mediu şi climă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, APIA eliberează adeverinţe pentru Schemele de plăţi directe, respectiv schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS), plata redistributivă şi plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu (plata pentru înverzire).

Agenţia eliberează adeverinţe pentru măsurile de mediu şi climă, respectiv Măsura 10 - Agromediu şi climă, Măsura 11 - Agricultură ecologică şi Măsura 13 - Plăţi pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale.

''Reamintim fermierilor că potrivit Ordinului Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 50/2017 de modificare a Ordinului Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr.703/2013 pentru aprobarea condiţiilor în care se vor încheia convenţiile dintre instituţiile financiar-bancare şi nebancare şi APIA, în vederea finanţării de către acestea a activităţilor curente ale beneficiarilor plăţilor derulate de instituţia noastră în baza adeverinţelor eliberate, dobânda aferentă acordării creditelor va fi de RON-ROBOR 6M + maxim 2%'' au precizat reprezentanţii APIA.

Reprezentanţii APIA atrag atenţia fermierilor care doresc să acceseze credite pentru finanţarea capitalului de lucru în vederea desfăşurării activităţilor curente, în ce priveşte comisioanele practicate de instituţiile finanţatoare, "să analizeze cu atenţie sporită soluţiile de finanţare propuse de instituţiile financiar-bancare şi nebancare în ceea ce priveşte costul acestora, astfel încât să aleagă modalităţile de finanţare care răspund cel mai bine necesităţilor proprii."

Până la această dată, APIA a eliberat un număr de 15.708 de adeverinţe pentru schemele de plăţi directe şi 11.182 de adeverinţe pentru măsurile de mediu şi climă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb