Appraisal & Valuation îl recrutează pe şeful evaluatorilor de la BRD şi BCR

J.P.
Piaţa de Capital / 25 octombrie 2021

Appraisal & Valuation îl recrutează pe şeful evaluatorilor de la BRD şi BCR

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) anunţă recrutarea expertului Gheorghe Dragne, fostul şef al evaluatorilor din BRD, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Divizia de dezvoltare a companiei noastre se află acum mai mult ca niciodată în centrul atenţiei noastre, iar creşterea va fi determinată nu numai de dinamica pieţei, ci şi de calitatea şi experienţa oamenilor pe care îi recrutăm. De aceea, când a venit timpul să identificăm în piaţă omul care ne poate conduce noua echipa naţională de evaluatori, Gheorghe Dragne a fost primul nume la care ne-am gândit. Şi pe bună dreptate, experienţa impresionantă dedicată exclusiv domeniului evaluărilor, dar mai ales buna organizare, disciplina, ambiţia şi perseverenţa în atingerea obiectivelor, ne-au convins pe deplin. Mai mult, domnul Dragne va identifica şi va fructifica noi oportunităţi din piaţă prin creşterea vizibilităţii în ţară a proiectelor imobiliare de tip Clădiri Verzi," a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

"Din toată experienţa mea de lucru cu băncile, voi aduce în Appraisal and Valuation tehnici esenţiale de lucru şi le voi transpune în proceduri simple, eficiente, uşor de implementat şi care pot fi verificate periodic. Voi recruta şi voi instrui evaluatori de top din România cu care voi concepe un plan de dezvoltare a companiei la nivel naţional. În acelaşi timp, atenţia mea se îndreaptă şi către Clădirile Verzi, un concept aflat în plină dezvoltare în România. În acest sens, voi identifica riscurile de garantare a creditelor pentru Clădiri Verzi, pentru clienţi calculând economia costurilor de operare, iar pentru bănci voi aduce elemente care să permită analiza şi estimarea certitudinii rambursării creditelor prin economiile aduse de proiectele verzi. Voi dezvolta noi strategii de piaţă şi produse de evaluare pentru garantarea creditelor verzi, ceea ce va impulsiona atât dezvoltatorii imobiliari să opteze pentru construirea cu grijă faţă de mediul înconjurător, cât şi băncile să acorde împrumuturi cu dobânzi semnificativ mai reduse faţă de cele acordate pentru achiziţia clădirilor obişnuite," a declarat Gheorghe Dragne.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piaţa de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. lucrez in bransa si pot spune ca domnul Dragne este unul din cei mai buni experti evaluatori din Romania

    felicitari ca l-ati cooptat in echipa 

    1. Ce om, ce caracter...

      La cum se prezinta in poza din articol pare, mai degraba, ca l-au recrutat de la pensionare. 

    " Tânărul " pare băiat de treaba,pregătit, cu bun simț, cicalitor uneori , cam bleguț iar interesul pentru Clădirile Verzi pare bun dar exagerat !

    Cert e un plus pentru companie dar cei1,5 mil lei castigati azi în evaluare e mult ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb