Aproape 275 milioane lei - valoarea proiectelor REGIO contractate de ADRBI

R.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 23 iunie 2010

Valoarea totală a proiectelor contractate de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti - Ilfov (ADRBI) în cadrul programului Regio se ridică la 274,45 milioane lei, din care valoarea nerambursabilă însumează 212,1 milioane lei, a declarat, marţi, Claudia Ionescu, directorul pentru promovare regională şi investiţii din cadrul ADRBI.

Potrivit datelor prezentate de ADRBI, pentru centrele urbane totalul sumei grantului nerambursabil solicitat este de 235 milioane lei.

În ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii fizice, au fost depuse 18 proiecte, iar suma solicitată se ridică la 194 milioane lei. Valoarea totală a proiectelor contractate se ridică la 240 milioane lei.

În cazul Axei 3, care priveşte infrastructura pentru dezvoltarea spitalelor, a fost depus un singur proiect, pentru judeţul Ilfov, în valoare de 70 milioane lei.

Un număr de 12 proiecte au fost depuse pentru serviciile sociale, în valoare totală de 34 milioane lei. În vederea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă, un singur proiect se află în faza de evaluare, în valoare de 38 milioane lei. Cât priveşte infrastructura şcolară, au fost depuse 38 de proiecte, din care 33 se află în evaluare, grantul solicitat pentru acestea fiind de 550 milioane lei.

Alte 23 de proiecte, în valoare de 222 milioane de lei, au fost depuse pentru dezvoltarea durabilă a sprijinirii afacerilor.

Referitor la sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor, în 2008 au fost depuse 62 de proiecte, valoarea celor contractate ridicându-se 20 milioane lei. De anul trecut şi până în prezent au fost depuse alte 157 de proiecte, dintre care 109 proiecte, care însumează peste 60 milioane lei, se află în diverse faze de evaluare.

Pentru restaurarea obiectelor de patrimoniu şi introducerea lor în circuite turistice au fost depuse 4 proiecte în valoare de 54 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb