Aproximativ 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Andrei Stan
Politică / 10 decembrie 2017

Acţiunea de la Craiova de comemorare a Regelui Mihai (Sursa foto: Facebook/ Lia Olguţa Vasilescu)

Acţiunea de la Craiova de comemorare a Regelui Mihai (Sursa foto: Facebook/ Lia Olguţa Vasilescu)

Aproximativ 8.000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, astăzi, în centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori şi candele la statuia fostului suveran, amplasată între Teatrul Naţional "Marin Sorescu" şi Universitate.

Potrivit preşedintelui PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, persoanele adunate pe strada A. I. Cuza din Craiova sunt membri ai structurilor de conducere ai organizaţiei judeţene de partid, organizaţii locale din tot judeţul, organizaţia de pensionari, de tineret, în număr de circa 8.000.

"Sunt colegii noştri din conducerea organizaţiei PSD Dolj şi structurile componente, adică organizaţii locale, femei, pensionari, PES, tineret. Cred că suntem în jur de 8.000 de persoane. Am venit să aducem un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai I, pentru că nu uităm ce a făcut pentru Craiova, în sensul că în ultimul an în care a domnit a emis decretele de înfiinţare a Filarmonicii "Oltenia" şi Universităţii din Craiova", a declarat Manda, potrivit Agerpres.

La rândul său, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al Craiovei, a afirmat că acţiunea PSD nu este un miting, ci reprezintă un pios omagiu adus Majestăţii Sale.

"Ne-am adunat aici pentru a-i aduce un pios omagiu Majestăţii Sale, care este cetăţean de onoare al Craiovei şi care are, din anul 2014, o statuie în Craiova, una dintre puţinele statui pe care le are în ţară. Sunt aici numai membri din conducerea Filialei PSD Dolj, din toate structurile, sunt circa 8.000 de persoane, pentru că avem foarte multe organizaţii - numai în Craiova avem 178 de organizaţii locale", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Senatorul Radu Preda, preşedintele Comisiei de Cultură din Senat, a precizat că membrii PSD Dolj au ieşit în stradă cu o floare şi cu o candelă pentru regele Mihai I în semn de preţuire faţă de fostul suveran care trebuie privit ca un exemplu de urmat.

Membrii PSD Dolj s-au strâns pe strada A. I. Cuza, de la intersecţia cu str. Mihai Viteazu până la Universitate, unde se află statuia regelui Mihai I, fiind organizaţi astfel încât să părăsească zona imediat ce depuneau florile şi candelele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb