ARAD:  Campania de vaccinare anti-COVID-19 susţinută de motociclişti

G.B
Miscellanea / 29 aprilie 2021

 Campania de vaccinare anti-COVID-19 susţinută de motociclişti

Zeci de motociclişti au participat, astăzi, la un marş pe străzile municipiului Arad, pentru a-şi arăta susţinerea pentru campania de vaccinare anti-COVID-19, iar la final participanţii au mers la centrul de vaccinare drive-thru, unde cei care nu erau deja imunizaţi au primit prima doză de ser Pfizer, potrivit Agerpres.ro.

Clubul Motocicliştilor MC Burnout Arad, a organizat acţiunea care a fost susţinută de Prefectură, Primăria Arad şi Direcţia de Sănătate Publică.

Peste 50 de motociclişti s-au adunat în Piaţa Revoluţiei, de unde au pornit în marş pe principalele artere rutiere din oraş, pentru a promova campania de imunizare prin vaccinare "De drag pentru Arad", începută de administraţia municipală.

Lehel Pal, unul dintre motocicliştii participanţi a declarant: "Dacă va scădea numărul de cazuri, scăpăm de restricţii. Acesta este mesajul pe care dorim să îl transmitem: dacă vrem să terminăm cu pandemia, trebuie să ne vaccinăm. Noi vrem să ne întoarcem la viaţa de dinainte şi singura soluţie este prin vaccinare în masă. Colegii noştri din club au fost foarte încântaţi de ideea marşului, pentru că toţi am pierdut prieteni, membri de familie, ne-am săturat, vrem să oprim răspândirea acestei boli".

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, Horea Timiş, a spus că acţiunea este debutul unei "campanii de promovare a vaccinării".

Horea Timiş a spus: "Este impresionant ce au făcut aceşti motociclişti pentru comunitate, sunt un exemplu de ceea ce pot face asociaţiile civice alături de instituţiile publice. Mesajul vaccinării trebuie să ajungă la cetăţean pe orice cale posibilă".

După marşul prin oraş, motocicliştii s-au aşezat la rând în faţa centrului de vaccinare drive-thru deschis în parcarea hipermarket-ului Remarkt. Cei mai mulţi dintre ei au ales să le fie administrată prima doză de vaccin, în timp ce motocicliştii care erau deja vaccinaţi au stat pe margine şi şi-au încurajat colegii.

Primăria Arad a deschis ieri primul centru de vaccinare de tip drive-thru din judeţ, care are disponibile peste 200 de locuri pe zi pentru administrarea serului de la Pfizer fără programare, însă autorităţile spun că vor creşte capacitatea dacă există interes.

Vaccinarea direct din maşină se poate face zilnic între orele 8:00 şi 20:00.

De la începutul campaniei de imunizare, 65.123 de persoane din judeţul Arad au primit o primă doză de vaccin, iar 38.845 de persoane au primit şi a doua doză, conform datelor furnizate, joi, de Nucleul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare Arad.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ...

    1. ...

      te-ai imbatat in Vinerea Mare ? sau esti lovit la cap ?

    nu sint cei adevarati , rockerii , ci manelistii fripturisti !

    1. Nu greșești _2. ?! Ești arădean, ai fost prezent acolo?

      eu cred că au fost motocicliștii cei adevărați, autentici (rockeri sau ne,rockeri). NU au fost maneliștii fripturiști căci Loredana NU a fost văzută printre ei... călare pe noua sa motoretă electrică, MOBRA Hoinar 2o 2o (supranumită spaima japonezilor). 

      * Proletari motocicliști, bicicliști, sau pedeștri din toate județele vaccinați-vă! *

      Aceasta e singura soluție pentru stingerea *Marelui Foc Planetar*... pandemia COvid- WUhan 19-21.  

      Hai și cu virgula dintre județele (,) vaccinați-vă !, de mai sus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb