Arădenii, nemulţumiţi de cum facturează "Enel" consumul de energie

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 28 iulie 2008

Peste 100 de abonaţi ai "Enel" din Arad au reclamat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (OJPC) modul de facturare aplicat de furnizorul de energie electrică, începând din această lună. Potrivit reprezentanţilor OJPC Arad, sesizările şi reclamaţiile primite provin atât din partea asociaţiilor de locatari, cât şi din partea persoanelor fizice. Dumitru Muscă, inspector-şef adjunct în cadrul la Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Arad, a declarat: "De la începutul acestei luni, de când a schimbat sistemul de plată, la OJPC au fost depuse peste 100 de reclamaţii. Reclamanţii doresc ca plăţile să fie făcute lunar, nu la două luni şi nu pe consum estimat. Oamenii solicită ca să respecte contractul de furnizare a energiei electrice şi Hotărârea de Guvern 1007/2004, privind facturarea şi ne solicită sprijinul pentru a convinge compania să res­pecte legea".

Potrivit NewsIn, şi Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad a reacţionat faţă de noua modalitate de facturare impusă de "Enel", populaţiei, instituţiilor publice sau societăţilor comerciale. Cei care sunt nemulţumiţi de noul sistem de facturare a energiei electrice susţin că pentru ei este mai uşor să achite contravaloarea facturilor lunar şi nu la interval de două luni. Începând din această lună, "Enel" a introdus un nou sis­tem de facturare pentru consumatorii casnici din zona urbană şi rurală, Serviciul Telecitire. Prin intermediul noului sistem, consumul de energie va fi facturat o dată la două luni, iar facturile vor fi trimise la domiciliul clienţilor în plicuri sigilate. Facturile vor fi calculate pe baza comunicării indexului contorului sau pe baza unor cantităţi estimate de energie electrică. Clienţii vor fi cei care vor alege sis­temul de facturare preferat, putând oricând să treacă de la o variantă la alta, fără o informare prealabilă a furnizorului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cat mai suntem tratati in asemena hal de aceasta companie.incredibil de ce se intimpla.se ia curentul de nenumarate ori...faceti ceva idiotilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb