ARAFAT, DESPRE PAŞAPORTUL DE VACCINARE: "Adeverinţele eliberate în prezent sunt valabile în afara ţării, pot fi verificate"

J.P.
Miscellanea / 13 martie 2021

"Adeverinţele eliberate în prezent sunt valabile în afara ţării, pot fi verificate"

Raed Arafat a vorbit la Digi24 despre oportunitatea aşa-zisului paşaport de vaccinare, pe care statele membre ale Uniunii Europene l-ar putea impune pentru a permite libertatea de circulaţie. Secretarul de stat spune că certificatele eliberate după imunizare, în centrele din România, sunt valabile şi în afara ţării şi pot fi verificate prin intermediul QR codului.

"Trebuie evitată discriminarea, dacă eşti vaccinat te lăsam să te duci, dacă nu eşti vaccinat nu te lăsam să te duci. Dar sunt deja ţări care au zis că dacă vii şi eşti vaccinat sau ai avut boala şi ai anticorpi înseamnă că nu mai intri în carantină, sunt ţări care vor să facă asta. Dacă eşti vaccinat cu ambele doze şi au trecut minimum 10 zile sau ai fost bolnav şi nu au trecut mai mult de 30 de zile nu mai intri în caratină. Acest lucru poate fi aplicat la turism, între ţări mai ales. Sunt state care discută deja acest lucru şi cred că îl vor aplica. Dacă ai fost vaccinat, nu mai intri în carantină, pentru că ştiu că deja ai fost imunizat şi scade şansa de răspândire şi de a infecta pe alţii", a spus şeful DSU la Digi24.

Arafat a precizat şi că până la un paşaport de vaccinare, adeverinţa de vaccinare va fi oricum valabilă, inclusiv în afara ţării.

"Adeverinţa de vaccinare cu data e valabilă şi atunci când urci în avion şi o arăţi şi în altă ţară, ei o văd şi o recunosc. Ea este şi în limba engleză, e un cod QR care permite verificarea şi faptul că demonstrezi că eşti vaccinat este verificabil. Cei care încearcă să falsifice trebuie să ştie că acest cod QR poate să demonstreze că ai falsificat-o şi e mai greu să falsifici pentru că cine citeste vede datele în codul respectiv. De obice, când arăţi numele tău cu datele înseamnă că într-adevăr ai fost vaccinat", a mai spus Arafat.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. captiv in tara mea datorita satanistilor care injecteaza si conditioneaza iesirea de Sfanta Injectie !

    asta am ajuns!

    jos cu satanistii !  

    1. Nu -ți mai iei tratamentul ....

      unde e libertatea de miscare in UE furnica proasta?

      unde?  

      in varful acului de vaccin anti-(minciuna) covid?  

      e minciuna.  

      ne-au facut prizonieri in propria tara.  

      s-a dus libertatea de miscare!

      Luptati romani impotriva satanistilor!  

      Nici eu nu te-aș lasa sa te plimbi aiurea ca ai luat-o razna! Nu-i asa ca este o conspirație mondiala și virusul asta nu exista?

      ultimii care trimiteau la nebuni pe cei cu opinii de alta natura decat cele acceptate oficial erau comunistii

      stii ce au patit nu ?  

      toti cei ce sustin autoritarismul si tirania ajung la gunoiul istoriei!  

      Bon voyage fraiere!  

      PS eu am dreptate in ceea ce zic! SUNTEM PRIZONIERI LA NOI IN TARA BOULE! De ce mai suntem in UE? Ca sa ce? A disparut libertatea de miscare boule!  

      v-as bate numai cap in cap pe voi astia cu pozitii "oficiale" .... noroc ca veti muri in maxim 5 ani de la vaccin si scapam naibii de inteligente inferioare!

      Sa inteleg ca "evreii" au hotarat sa-si omoare toata populatia in maxim 5 ani inteligentule superior?

      da, satanistii votati de noi...asta meritam, colcaie romania de militie,jandarmi, militie militara, locala, mascati, sri.... asta i lagarul romanesc....meritam ce n i se intimpla .

    da arabule, ca si ca catul de hirtie A4 care l elibereaza Casa de Sanatate drept Card European de sanatate.....o coala de hirtie cu o serie.....mizerabililor.....re cunoscute de cine, de bulgari,rusi,moldoveni? ca Vestul se pi sa pe colile voastre de hirtie si oamenilor daca patesc ceva pe drum l i se imputa sume de plata.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb