"Ardaf" vrea să-şi dubleze afacerile şi să treacă pe profit

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 31 martie 2008

"Ardaf" vrea să-şi dubleze afacerile şi să treacă pe profit

Societatea de asigurări Ardaf, controlată de PPF Investments, mizează pe o dublare a afacerilor în 2008 până la peste 100 milioa­ne euro, în special ca urmare a creşterii numărului de clienţi şi modernizării produselor, a spus directorul general adjunct al Ardaf, Dan Bordeanu. De asemenea, compania şi-a propus pentru acest an creşterea vânzărilor prin intermediari şi utilizarea unor canale alternative de vânzări, precum societăţile de leasing şi bănci, a precizat Bordeanu, citat de NewsIn.

Pentru anul trecut, Ardaf afişase prime brute subscrise de 50 milioane euro, mai mici cu o zecime faţă de 2006, şi pierderi în scădere cu 70% la 10,8 milioane euro.

Reprezentantul Ardaf a adăugat că, pentru acest an, societatea vrea să treacă pe profit sau cel puţin să nu aibă pierderi.

Avansul afacerilor Ardaf va fi stimulat de segmentele Casco şi de asigurare de locuinţe, unde primele subscrise sunt estimate să se dubleze, a menţionat Bordeanu.

De altfel, Ardaf va lansa în aprilie campania de promovare a produsului Loccasco, care reprezintă un pachet ce include asigurare la jumătate de preţ pentru locuinţă pentru risc de catas­trofă şi asigurare casco fără franşiză cu o reducere de 10%.

În oraşele reşedinţă de judeţ, pentru o sumă asigurată de 30.000 de euro, prima anuală de asigurare este de 15 euro, iar în alte localităţi, pentru o valoare asigurată de 20.000 de euro, prima anuală va fi de 10 euro, au explicat oficialii companiei.

Asigurare Reasigurare Ardaf SA a fost înfiinţată în noiembrie 1992 şi are sediul central în Cluj-Napoca. Reţeaua teritorială a companiei este formată din peste 200 de agenţii şi puncte de lucru şi 32 de sucursale.

Potrivit unor surse, PPF Investments a intrat în negocieri cu Generali PPF Holding pentru vânzarea "la pachet" a societăţilor Ardaf şi Rai Asigurări, cumpărate cu 40 milioane euro. Suma vehiculată de publicaţia cehă Hospodarske Noviny pentru tranzacţie este de 2 miliarde coroane ceheşti (peste 78 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb