AROBS o numeşte pe Gabriela Mechea în funcţia de Director de Integrare

F.D.
Piaţa de Capital / 5 octombrie 2023

Gabriela Mechea, Director de Integrare AROBS

Gabriela Mechea, Director de Integrare AROBS

AROBS Transilvania Software anunţă numirea Gabrielei Mechea în funcţia de Director de Integrare la nivelul grupului, conform unui comunicat de presă al companiei.

"În paralel cu strategia de dezvoltare accelerată a grupului, atât organic, cât şi prin tranzacţii de M&A, lucrăm intens la procesul de integrare a companiilor achiziţionate în ultimii aproape doi ani în cadrul AROBS. Pentru implementarea acestui proces şi stabilirea de sinergii atât cu companiile deja achiziţionate, cât şi cu viitoarele entităţi care se vor alătura grupului, aveam nevoie de un executiv cu o cunoaştere profundă a ecosistemului industriei de tehnologie. Rolul Gabrielei Mechea va fi de a maximiza colaborarea şi avantajele comune la nivelul tuturor companiilor, aspect care va conduce la creşterea afacerilor acestora şi, implicit, a grupului. Îi urăm Gabrielei Mechea bun-venit în echipa AROBS şi suntem încrezători că împreună vom consolida poziţia grupului nostru în domeniul tehnologiei, atât pe plan local, cât şi global ", a declarat Voicu Oprean, fondator şi CEO al AROBS.

Potrivit sursei citate, Gabriela Mechea este un executiv cu o experienţă de peste 20 de ani în cadrul unor companii de tehnologie, atât antreprenoriale româneşti, cât şi internaţionale. De-a lungul vastei sale cariere profesionale, Gabriela Mechea a ocupat poziţii de conducere în companii precum Gecad, Avira România şi Vector Watch, unde a contribuit la dezvoltarea acestora la nivel local şi internaţional. De asemenea, în perioada 2019-2023, Gabriela Mechea a fost Director Executiv al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (ANIS).

"Este o bucurie să mă alătur celor 1.200+ colegi din Grupul AROBS şi să îmi aduc contribuţia la creşterea şi consolidarea companiei. Succesul AROBS este unic în industria românească de tehnologie, cu o crestere organică greu de egalat, prin expansiunea pe baza politicii accelerate de achiziţii, atât în România, cât şi în afara ţării, dar şi prin proiecte de inovare. Astfel, numirea mea ca director de integrare mă onorează", a declarat Gabriela Mechea, Director de Integrare al AROBS Transilvania Software.

În comunicatul companiei se mai menţionează că: "În calitate de Director de Integrare al AROBS, Gabriela Mechea va fi responsabilă de armonizarea activităţilor companiilor achiziţionate de grup în ultimii aproape doi ani, precum şi a entităţilor ce urmează să se alăture AROBS în cadrul procesului continuu de creştere a grupului prin tranzacţii de M&A."

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. O cunoaste cineva pe doamna? Va ridica firma pan la cer?

    1. Gabriela Mechea e ce trebuie si cred ca va aduce un mare plus la AROBS

      Vor ridica 55mil.euro

    Să integreze rapid,că de nu se va dezintegra rapid prețul acțiunii la 0,85

    Dacă și în Q4 Arobs va ieși la raportare cu povestea cu synergia integrărilor,cu efect negativ în profituri bla/bla acționarii vor fi cam supărați.Strict părerea mea,tineți ochii deschiși la cheltuieli.

    Referitor la marketing....la teleconferința cu investitorii,s a văzut clar....engleza CEO&CFO maxim nota 8....e nevoie de nota 10/

    sau faceți prezentarea în limba romănă și lasati o pe Zusana să traducă în engleză(accentul polac e ok,engleza impecabilă),look ul de asemenea. 

    1. ce tot ai cu profitul ? au rezultate foarte bine in fiecare an

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb