ARPIM: Activităţile companiilor farmaceutice, adaptate pentru susţinerea sistemului sanitar şi siguranţa angajaţilor

D.F.
Companii / 11 martie 2020

Activităţile companiilor farmaceutice, adaptate pentru susţinerea sistemului sanitar şi siguranţa angajaţilor

Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) informează printr-un comunicat remis Redacţiei că îşi asumă un rol activ în susţinerea eforturilor de limitare a impactului răspândirii coronavirusului în România, prin publicarea unui set de recomandări interne destinate membrilor săi.

Recomandările, comunicate deja celor 28 de companii membre ce însumează în jur de 2.000 de angajaţi în România, vizează domenii precum organizarea evenimentelor dedicate profesioniştilor din domeniul sănătăţii, măsuri cu privire la activităţile de promovare şi măsuri pentru siguranţa angajaţilor. Printre recomandări se numără limitarea organizării şi participării la evenimente cu profesioniştii din domeniul sanitar, înlocuirea activităţilor curente cu întâlniri online şi teleconferinţe şi adaptarea programului de promovare farmaceutică, considerând priorităţile personalului medical privind îngrijirea pacienţilor şi a cazurilor urgente care apar în spitale.

Alina Culcea, Preşedinte ARPIM a declarat: "Într-o perioadă dificilă la nivel global, cauzată de ameninţări tot mai mari pentru sănătate, ARPIM se alătură eforturilor autorităţilor. Răspândirea acestui virus poate fi încetinită în mod semnificativ prin implementarea unor activităţi robuste şi responsabile de control, mesaj transmis membrilor ARPIM. Avem grijă de pacienţii noştri, de angajaţii şi de partenerii noştri".

În privinţa evenimentelor destinate medicilor, recomandările ARPIM prevăd analizarea oportunităţii organizării unor astfel de evenimente, chiar şi în cazul unor adunări restrânse (10-15 persoane), având în vedere nevoile de îngrijire medicală la nivel naţional şi local şi măsurile deja instituite de autorităţi. Reprezentanţii medicali vor respecta regulile impuse de autorităţi în ceea ce priveşte prezenţa lor în spitale sau interacţiunile cu profesioniştii din domeniul sanitar, prioritar fiind timpul acordat de medici îngrijirii pacienţilor. De asemenea, sunt recomandate interacţiunile prin canale virtuale şi telefon, mai informează sursa.

La capitolul recomandări pentru siguranţa angajaţilor, ARPIM recomandă companiilor membre să comunice constant cu angajaţii, să îi informeze cu privire la măsurile de prevenţie, să limiteze sedinţele şi adunările interne, să ofere posibilitatea de telemuncă, să respecte restricţiile de călătorie, să aibă un control al vizitatorilor în companie, să pună la dispoziţia angajaţilor echipamente de protecţie şi dezinfectante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb