Artistry Creme LuXury şi "Amway" premiate cu HBA International Packaging Design Award

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 29 octombrie 2008

ARTISTRY Creme LuXury şi "Amway" au câştigat premiul HBA International Packaging Design Award la categoria produselor de îngrijire a tenului, anunţă un comunicat de presă remis redacţiei. Acesta este unul dintre cele mai importante premii acordate în industria frumuseţii şi recunoaşte perfecţiunea ambalajului precum şi cel mai nou design al anului.

"Premiul aduce în prim plan faptul că ARTISTRY este un lider global în industria frumuseţii, oferind tehnologii avansate, produse noi care ies în evidenţă pe piaţă", a spus Candace Matthews, Chief Marketing Officer pentru Amway.

Esenţa produsului Creme LuXury este pusă în valoare de Olivier van Doorne, Worldwide Creative Director pentru SelectNY, autorul unui design vizionar. Domnia sa a declarat: "Ambalajul Crme LuXury reflectă viitorul produselor de lux de îngrijire a tenului. Acesta depăşeşte convenţionalul, este armonios şi echilibrat şi în acelaşi timp este modern şi îndrăzneţ. Design-ul său neaşteptat şi forma simplă şi elegantă fac ca acest produs să fie unic şi funcţional."

În timp ce sute de ambalaje erau evaluate, un comitet de 100 de manageri din industria de frumuseţe au ales finaliştii pentru nouă categorii. Printre mărcile incluse în acest grup, alături de Creme LuXury, se numără: Organics Line creat de Origins, Ageless Future creat de Dead Sea Premier, Blend Tanning Accelerator creat de California Tan, Hommage 20ml Capsule creat de Hommage Inc., Maximum Benefit Revitalizer creat de Soypure Luxury Products Inc.

Din aceşti finalişti, un comitet de lideri din majoritatea companiilor de marketing au selectat ARTISTRY Creme LuXury ca fiind ambalajul câştigător.

HBA Global Expo este un loc în care se reunesc cosmetice, parfumuri şi produse profesionale de îngrijire a tenului. De 15 ani consecutiv aceasta a creat o piaţă internaţională reunind furnizori şi cumpărători din industria frumuseţii. Evenimentul include, de asemenea, conferinţe educaţionale şi recunoaşterea liderilor în inovaţie prin intermediul premiilor IPDA.

"Alticor" este compania-mamă a "Amway", Amway Global / Quixtar America de Nord, Access Business Group LLC şi Alticor Corporate Enterprises. Cu sediul în Ada, Michigan, SUA, Alticor şi filialele sale oferă produse, oportunităţi de afaceri, creare de produse, servicii de fabricaţie şi logistică în peste 80 de ţări şi teritorii din intreaga lume. În cel mai recent an fiscal compania a înregistrat vânzări globale de peste 7.1 miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb