ASER dă startul celei de-a IV-a ediţii "Bank to Basics"

Comunicate de presă / 2 martie 2017

ASER dă startul celei de-a IV-a ediţii "Bank to Basics"

Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) dă startul, în această primăvară, celei de-a IV-a ediţii "Bank to Basics", singurul proiect studenţesc care vine în întâmpinarea studenţilor pasionaţi de banking.

Astfel, proiectul transformă nevoile studenţilor de a afla mai multe despre acest domeniu şi de a pune în aplicare cunoştinţele dobândite în cadrul facultăţii în oportunităţi unice de creştere.

Structura proiectului parcurge trei etape: Conferinţa "Esenţa băncilor, dincolo de financiar", cultură bancară şi etapa de Open Days şi Case Study-uri şi a fost organizată pentru a-ţi descoperi pasiunea pentru banking. Astfel, Conferinţa este evenimentul în cadrul căruia vei lua contact cu specialişti de top din domeniu precum: Gabriela Folcuţ (Preşedintele Comisiei de Comunicare ARB), Stelian Muscalu (prezentator al emisiunii Business Club, Digi24), Lucian Croitoru (consilier al Guvernatorului BNR), Lucian Mândruţă (prezentator al emisiunii Interactiv, DigiFM). După această experienţă, în urma căreia vei obţine o imagine de ansamblu asupra problemelor economice actuale, este rândul etapei de cultură bancară, ce cuprinde un training intitulat "How to Debate", urmat de o dezbatere pe tema "Euro în Romania". Ulterior, va începe cea de-a treia etapă, cea de Open Days şi Case Study-uri, în care vei cunoaşte în detaliu departamentele din cadrul unor instituţii bancare cu renume din ţară (BCR, Raiffeisen Bank), familiarizându-te cu noţiuni precum: Retail Banking, Trade Banking, Investment & Corporate Banking şi Trezorerie. De asemenea, vei avea şansa de a participa la activităţi de tranzacţionare alături de compania XTB în cadrul unui training specializat. La sfârşitul proiectului Bank to Basics, vei putea participa la festivitatea de încheiere, unde îţi vom oferi o diplomă de participare care să confirme nivelul tău ridicat de pregătire. Totodată, vei avea şansa de a obţine două internship-uri la BCR, două internship-uri la Raiffeisen Bank, job-uri part-time la BCR, shadowing day la BCR şi un internship la XTB.

Îndrăzneşte să investeşti în pasiunea ta şi descoperă domeniul bancar. Înscrie-te în proiectul nostru pe www.banktobasics.aser.ro până pe 9 martie!

Asociaţia Studenţilor Economişti din România (ASER) este asociaţia studenţească ce aduce la un loc tineri entuziaşti şi dedicaţi, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiţie de 18 ani şi bucurându-se în prezent de 190 de proiecte implementate ce au influenţat pozitiv 10.000 de studenţi.

ASER este un ONG studenţesc înfiinţat prin pasiunea unor tineri care şi-au dorit să investească în educaţie, în creativitate, în studenţi excepţionali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism şi entuziasm tradiţia, facilitând accesul studenţilor la medii de învăţare şi oportunităţi de creştere a competenţelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb