ASF a decis reevaluarea administratorilor SIF Oltenia; dominaţia SIF Banat Crişana, o certitudine

Mori Savir
Piaţa de Capital / 1 octombrie 2020

ASF a decis reevaluarea administratorilor SIF Oltenia; dominaţia SIF Banat Crişana, o certitudine

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) vrea să îi reevalueze pe membrii Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia S.A., scop în care le-a transmis, la 24 septembrie, următoarea Adresă:

"În urma analizării modului în care membrii Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia S.A. îndeplinesc şi menţin pe toată durata de desfăşurare a activităţii în cadrul societăţii, cerinţele cuprinse în Regululamentul nr.1/2019, în Şedinţa Consiliului ASF din data de 23.09.2020 s-a hotărât reevaluarea domnului Tudor Ciurezu, a domnului Cristian Buşu, a domnului Nicolae Stoian, a doamnei Anina Radu şi a doamnei Carmen Popa în conformitate cu prevederile art.34 alin. (4) Iit. b} din Regulamentul nr. 1/2019.

În vederea reevaluării, vă solicităm să transmiteţi în termen de maximum 15 zile de la data prezentei, documentele menţionute la art 30 alin. (1) din Rcgulamentul A.S.F. nr. 1/2019."

Adresa ASF citată vine în prelungirea intenţiilor SIF Banat Crişana, SIF Muntenia, Fondului Deschis de Investiţii Certinvest BET FI Index, Fondului Deschis de Investiţii Certinvest XT Index, Fondului de Investiţii Alternativ Certinvest Acţiuni, care au solicitat ca la AGOA convocată pentru 12-13 octombrie, să fie atrasă răspunderea administratorilor Tudor Ciurezu, Nicolae Stoian, Anina Radu şi Carmen Popa (toţi, cu excepţia neexplicată oficial a lui Cristian Buşu).

Ceea ce pune în mişcare ASF poate fi socotit un back-up pentru eliminarea lui Ciurezu de la conducerea SIF Oltenia (dacă, prin absurd, eşuează SIF Banat Crişana şi aliaţii săi, la AGOA din 12-13 octombrie) şi de consacrare a dominaţiei SIF Banat Crişana asupra SIF Oltenia.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Hahah Puie ASF. Puie coruptia :) Nu ascultati de coruptii de la asf. Nu-l lasati pe baronul sifurilor sa ia si SIF5.

    Vine KOVESI si face dreptate si in piata de capital. 

    1. Stati linistiti, abia de acum incepe distractia. psdul vrea si sif5u ca ie inca miere acolo :))

      ...

    Vai de minii si di miniii,, presimt ca el dragoi lakis o sa-si ia o mare tzeapa. Stati asha ca incepe sa devina interesant. Deja mi-am luat seminte si bere si ma uit la meci :))

    Ahh, apropo de sifu care vrea sa ia si cinciul: Vedeti ca noul primar al capitalei este nicusor, dar nu buica. E unu foarte destept, asa ca voi care ati distrus capitala si spatiile verzi cu blocurile voastre infecte, sa va faceti bagajele de acum mai bine, daca vreti sa stati la gratare 10 ani, si nu 50 :))

    JOS CORUPTIA! 

    Si azi ca si in alte dati cand s-au publicat deciziile ASF cotatia actiunilor SIF 5 s-a dus in jos. Cred ca pentru majoritatea actionarilor neimplicati cu nici un grup este limpede ca ASF serveste pe tava SIF 5 dlui Lakis prin presiunile pe care le face constant impotriva administratorilor de la SIF 5. Sa fim seriosi, de ce sa reevalueze membri consiliului in conditiile in care peste cateva zile vor fi demisi? Este limpede ca a fost o forma de presiune sa nu isi mai depuna candidaturile pentru AGOA din 30 octombrie.

    1. Ce pot eu sa spune, este, ca daca pleaca acum din tara, poate mai au sanse sa nu faca gratare. sa se duca amandoi in libia, sau undeva departe. sa ia si asf-ul cu ei.

      JOS CORUPTIA! 

    ASF-ul asta este sanatos.

    Pai daca nu puteati sa il scoateti pe Busoi acum ii" frecati" pe toti. 

    Dati o decizie sa va desfiintati!

    Sunteti penibili! 

    Ca la Deveselu , votam mortu. Reevaluează un CA care pleacă in loc sa evalueze pe bandiții care vin.

    1. Sclavii lui Ciurezu urla ...de foame ai de frica de pușcărie

      Ce sa vezi, vorbește unu care de obicei urla la luna. Ai vreo acțiune pe piața prietene? Nu cred. Sau ești de-ai lu lakis și vrei sa te faci remarcat.

      Si al cui sclav esti tovarășe, al unuia mai bengos? zoaiele din ASF au cuprins toata piata.

      Si tu de ce urlii?

    Mult respect pentru ASF si pentru domnul Nicu Marcu. La cate abuzuri a facut Ciurezu, vizibile si de pe Pluto, era si momentul. Daca i se poate reprosa ceva ASFului e ca a actionat ca melcu'. De mult trebuia sa il sanctioneze pe Ciurezu & comp. Se vede vantul schimbarii. ASFul nu-l mai mangaie pe crestet pe Ciurezu prin intermediul unor functionari din ASF. Se stiu ei care. Cred ca aflat si domnul Nicu Marcu care sunt aia din ASF care au inchis ochii la abuzurile lui Ciurezu. Vine o vreme cand trebuie sa platesti pentru prostiile pe care le faci.

    1. Prietene eu nici cu lupa nu vad " prostiile " lui Ciurezu iar tu le vezi din spațiu! Care sunt, spune-mi doar una? Doamne ce ciumatu de oameni ! Cum poti să lași o societate care merge bine, nu excepțional e drept, pe mâna unor incapabili si certați cu legea, pe mâna unor mizerabili care nu comunică cu acționarii o chestie esențială: care e orizontul de așteptare că să primească dividende sau explicații de ce au nevoie să facă investiții?

      Ha ha ha! Sa mori tu? Vantul schimbarii a inceput in ASF cu sanctionarea lui Fercala,. Citeste articolele lui Make in care Fercala s-a razboit cu ASF-ul si a iesit perdant. Vreun articol despre Fercala mai vezi pe undeva??? Nu era domnul Marcu pe atunci. Ca acum i-a venit randul si lui Ciurezu si ASF-ul ia masurile corecte , este pentru ca vantul schimbarii a venit de mult timp pe piata de capital! Chiar daca unii de pe aici nu vor sa recunoasca acest lucru!

      Mai prietene, ne dam seama ca tie iti trebuie un telescop ca sa vezi abuzurile lui Ciurezu. Tu nu citesti deciziile ASFului? Cand trebuia Ciurezu sa publice ordinea de zi ceruta de actionari, el ce a facut? Nu a publicat-o. Apoi ce a facut? A publicat-o cu schimbarea textului, a bagat din burta aia a lui, ca mare s-a facut de atata cascaval. Adica daca tu ceri alegerea administratorilor direct, Ciurezu stramba textul si scrie ca ai cerut vot cumulativ. Dupa care ASFul il pune la punct si ii cere sa corecteze. Pai e abuz sau nu e? Nu v-ar fi rusine obrazului gros, gros, gros!

    Ciurezu nu se pricepe sa faca profit la sif5, cum face SIF1 /SIF4.De divid.,cheltuie banii cu actionarii,jos cu e.lBiciul pe cel care trage si produce.

    Tare ASF,,,,tare de tot!! 

    1. Te-au trimis sefutzii tai sa urli online?

      Haha. Serios? Asa fac sifurile lui el dragoi lakis? Profit? 

      Ok, dar pt cine profit? Ia zi? 

      Nu ai inteles...

      E o ironie! 

      Corect,,,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb