Asociaţia Brokerilor a premiat ziarul "BURSA" pentru 25 de ani de presă obiectivă

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 decembrie 2015

Asociaţia Brokerilor a premiat ziarul "BURSA" pentru 25 de ani de presă obiectivă

Grupul de presă "BURSA" a obţinut premiul special pentru 25 de ani de presă obiectivă, marţi seară, în cadrul Galei Premiilor Pieţei de Capital, organizată de Asociaţia Brokerilor.

Preşedintele Grupului de Presă "BURSA", MAKE, a spus că Bursa de Valori este sufletul pereche al ziarului "BURSA" şi i-a oferit lui Dan Paul, vicepreşedintele Bursei de Valori Bucureşti, un buchet de flori cu ocazia aniversării a 20 de ani de la reînfiinţarea BVB.

"Am adus un buchet de flori pentru Bursa de Valori Bucureşti, dar nu ştiu dacă Ludwik Sobolewski vă lasă să îl primiţi", i-a spus MAKE lui Dan Paul, făcând aluzie la faptul că membrii Consiliului Bursei, în afară de preşedinte, nu pot face declaraţii în numele instituţiei.

Asociaţia Brokerilor a oferit plachete aniversare, în semn de apreciere pentru contribuţia la crearea unei pieţe de capital moderne în România pentru George Constantin Păunescu, Stere Farmache, Virgil Anastasiu, Siminel Andrei, Teodor Nicolaescu, Adrian Simionescu, Costin Donoaica şi Petru Prunea.

Totodată, a fost premiată prima echipă a BVB: Ionuţ Manole, Ileana Botez, Lucian Baiaş, Ştefan Nănescu, Iulia Stanciu, Emanuel Ionescu, Horia Sas, Mircea Ilie, Ionuţ Niţu, Angela Ene şi Daniela Corina Zlataru.

Asociaţia Brokerilor a oferit şi premiile tradiţionale, pentru emitenţii performanţi, în acest an.

Premiul pentru cea mai mare valoare a tranzacţiilor cu acţiuni a revenit Băncii Transilvania, în timp ce OMV Petrom a fost distinsă pentru cea mai mare capitalizare.

Pentru cel mai bun randament al dividendului a fost premiată compania Conted S.A. Dorohoi.

Brokerii au mai apreciat şi iniţiativele emitenţilor de pe Rasdaq să se transfere la BVB: Albalact, IAR Braşov, Prebet Aiud, Mecanică Fină, Romcab Târgu Mureş.

Premiul pentru emitenţii locali listaţi pe AeRO în anul 2015 a fost acordat Bittnet Systems, în timp ce, la capitolul obligaţiuni, au fost premiaţi Primăria Bucureşti, International Investment Bank şi Imocredit IFN.

SIF Oltenia a obţinut premiul pentru politica investiţională independentă, iar SIF Moldova, premiul special pentru iniţiativa de consolidare a valorii nominale a acţiunilor.

Mircea Ursache, Vicepreşedinte la Autoritatea de Supraveghere Financiară, a fost apreciat pentru susţinerea demersurilor pentru înfiinţarea unei contrapărţi centrale româneşti, dar a subliniat că premiul este pentru întreaga echipă..

Şi Mihai Fercală, Preşedinte Executiv - Director General SIF Transilvania, a fost premiat pentru 23 de ani de activitate la conducerea SIF Transilvania.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. comitete si comitii si pupat in chiur rau de tot de la stinga la ddreapta. ce borala de situatie

    ASF este un simbol al coruptiei !

    Adica Ursache care a bagat cumpararile incrucisate la sifuri, a bagat sub pres cazul harinvest in care brokerii cinstiti au platit pentru nesupravegherea de la asf si a omorat rasdaq-ul pe banii retailului care a ramas sa se judece cu societatile care au primit hartie de delistare si mai are si alte idei de faliment pentru piata de capital este PREMIAT ? 

    A fost premiat si vreun broker pentru activitatea din ultimul, ultimii ani ? 

    Teapa anului ? 

    Lingura de lemn ? 

    Falimentul anului ? 

    Gluma anului ? 

    Ultimul broker din piata ?

    Cine a stins lumina ? 

    Felicitări pt redacția Bursa.

    Sunt niste personaje pe piata asta de capital care ar trebui sa se retraga discret si definitiv, ca vremea lor a cam apus. Si-au facut mendrele ani de zile, evident in dauna unei dezvoltari solide a pietei, acum gata, acasa la nani.

    1. Nu stiu cum nu le e jena sa apara in "postura" de "felicitari reciproce". Unde este situata BVB...???fata de multe altele burse din regiune. Ziarul bursa !!! care mai nou se ocupa de cancanuri...cu totul alceva de care ar trebui sa se ocupe acest jurnal...catalogat "Ziarul Bursa"

      Nu ma refeream la ziarul Bursa, ci la personaje din piata, nu din presa. De exemplu, cel care tocmai si-a anuntat fantezia de a ajunge presedintele BVB.

      Boshorogu de Prunea Petru maimutoiu pietei de capital CE a zis?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb