Asociaţia Română pentru Smart City anunţă un nou eveniment de Ziua Mondială a Oraşelor

A.D.
Comunicate de presă / 21 octombrie

Asociaţia Română pentru Smart City anunţă un nou eveniment de Ziua Mondială a Oraşelor

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) anunţă organizarea unui eveniment special dedicat presei şi profesioniştilor din comunicare, cu ocazia Zilei Mondiale a Oraşelor, care se celebrează în fiecare an, pe 31 octombrie. Evenimentul marchează importanţa tehnologiilor şi potenţialul conceptului Smart City în România.

Potrivit unui comunicat primit la redacţie, tema globală din acest an, stabilită la nivelul UN este "Youth leading climate and local action for cities", şi îşi doreşte să aducă în prim-plan vocea tinerilor şi provocările urbane moderne în faţa schimbărilor climatice.

Evenimentul va fi o oportunitate pentru jurnalişti şi experţi în PR,de a înţelege mai bine ce înseamnă conceptul de oraş inteligent, modul în care tehnologiile şi inovaţiile digitale sunt aplicate pentru îmbunătăţirea vieţii urbane şi care sunt trendurile majore la nivel global şi local. Totodată, se va face o radiografie la nivel naţional, în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşelor inteligente, soluţiile deja implementate şi proiectele în derulare, precum şi provocările cu care se confruntă municipalităţile şi comunităţile în procesul de tranziţie spre oraşe sustenabile.

Evenimentul va avea loc joi, 31 octombrie, la sediul ARSC din Bucureşti - Baba Novac, Nr. 19A, Etaj 6, între orele 11:00 - 13:00. Sunt aşteptaţi jurnalişti şi profesionişti din media, reprezentanţi ai ONG-urilor şi organizaţiilor de mediu, membri ARSC, specialisti în tehnologie, profesori şi consultanţi Smart City.

Deschiderea evenimentului va include prezentările experţilor ARSC şi ale invitaţilor speciali, urmate de sesiuni interactive, în care participanţii vor putea adresa întrebări şi discuta despre tehnologiile Smart City, acţiunile climatice şi soluţiile pentru comunităţile din România.

Conform comunicatului, după sesiunea principală, participanţii sunt invitaţi să ia parte la un prânz informal, unde vor avea ocazia să discute într-un cadru relaxat cu membrii echipei ARSC şi cu ceilalţi participanţi. La încheierea evenimentului, participanţii vor primi un pachet special de give-away pregătit de ARSC, care include materiale informative şi alte surprize pentru a continua discuţia despre Smart City şi soluţiile inovatoare pentru oraşe sustenabile.

ARSC îşi propune să sensibilizeze şi să informeze publicul larg, prin intermediul presei, cu privire la rolul crucial pe care tehnologia şi oraşele inteligente îl au în combaterea crizei climatice, precum şi în îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor. Evenimentul va încuraja, de asemenea, colaborarea dintre tineri, autorităţi şi Industria Smart City pentru a transforma ideile ambiţioase în soluţii concrete.

Ziua Mondială a Oraşelor este o oportunitate perfectă pentru a aduce în prim-plan realizările şi provocările României în domeniul Smart City şi pentru a arăta cum tehnologia şi tinerii lideri pot contribui la construirea unor oraşe mai sustenabile şi mai incluzive.

Cei care doresc să participe trebuie să trimită un email la info@arsc.ro, care sa conţină datele complete: nume, prenume, instituţia media pe care o reprezentaţi, adresa de email şi numărul de telefon unde vă putem suna pentru confirmarea şi validarea participării, anunţă ARSC.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb