ASSEN CHRISTOV - PREŞEDINTELE EUROHOLD BULGARIA, ACŢIONARUL EUROINS: "Acuzăm persoane din conducerea ASF de facilitarea încercării de preluare ostilă a Euroins de către apropiaţi ai City Insurance"

F.A.
Companii / 11 - 13 februarie 2023

Principala persoană acuzată de preşedintele Eurohold este Cristian Roşu, vicepreşedintele ASF

Principala persoană acuzată de preşedintele Eurohold este Cristian Roşu, vicepreşedintele ASF

Eurohold Bulgaria, compania care deţine Euroins, aduce acuzaţii grave la adresa unora dintre membrii conducerii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), precizând, printre altele, că aceştia "şi-au depăşit atribuţiile cu bună ştiinţă" şi că se fac vinovaţi de o încercare de preluare ostilă a companiei de către apropiaţi ai City Insurance.

Afirmaţiile sunt făcute de Assen Christov, preşedintele Еurohold, şi au apărut în mai multe publicaţii media din Bulgaria.

Redăm mai jos interviul acordat de Assen Christof presei bulgare, transmis ziarului BURSA de agenţia de comunicare a companiei de asigurări.

Amintim că, zilele trecute, în cadrul unui comunicat de presă, Eurohold Bulgaria a acuzat că ASF ar fi responsabilă de un atac coordonat împotriva Euroins România.

Compania care deţine Euroins acuză angajaţi ai ASF că "şi-au depăşit atribuţiile cu bună ştiinţă"

Reporter: Aţi transmis, printr-un comunicat, că "în atacul împotriva Euroins România ar putea fi implicaţi mai mulţi angajaţi de nivel înalt şi mediu din conducerea departamentului de asigurări al autorităţii de supraveghere şi reglementare financiară din România - Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), precum şi persoane implicate în criza City Insurance". La cine vă referiţi?

Assen Christov: Aş vrea să subliniez că avem un respect foarte mare faţă de ASF, ca reglementator al pieţei, faţă de preşedintele acestei autorităţi şi faţă de o mare parte a membrilor bordului, precum şi faţă de majoritatea angajaţilor autorităţii. Protestul nostru este direct adresat domnului Roşu (n.n. Cristian Roşu, vicepreşedinte ASF, Sectorul Asigurări-Reasigurări), domnului Ionescu (n.n. Valentin Ionescu, director al Direcţiei Generale de Asigurări din cadrul ASF) şi altor trei angajaţi de pe un nivel inferior. Acuzăm aceste persoane că şi-au depăşit atribuţiile cu bună ştiinţă, inducând în eroare membrii boardului, prin faptul că le-au pus la dispoziţie informaţii incorecte şi, de asemenea, le acuzăm de o încercare de preluare ostilă a companiei noastre de către persoane apropiate City Insurance.

Aceste lucruri au început în 2019 şi continuă chiar şi acum. La sfârşitul anului 2019, am primit o propunere, din partea unei persoane pe care domnul Roşu a angajat-o drept consilier, să analizez posibilitatea de fuziune a celor două companii. Iniţial, nu am crezut acest lucru, însă, după câteva întâlniri şi presiuni din partea domnului Roşu, a fost organizată o întâlnire cu unul din cei trei acţionari City, unde am primit oficial acea propunere, cu observaţia că este mai bine să fiu de acord pentru a nu avea probleme. La întrebarea mea despre cum va fi avizat acest lucru de ASF, răspunsul a fost că se va ocupa domnul Roşu. După refuzul nostru, se poate verifica câte atacuri au fost asupra Euroins şi câte controale din partea ASF.

Inclusiv pe o perioadă de o lună am fost sub administrarea FGA. Motivul principal a fost că membrii boardului nu mai îndeplineau condiţiile, deşi ei fuseseră realeşi, deci trebuiau doar reavizaţi.

În octombrie 2020, la una dintre întâlnirile de la ASF, domnul Roşu mi-a propus să cumpăr portofoliul City Insurance. După aceea, a avut loc o întâlnire la Viena cu un acţionar City, iar ulterior, încă o întâlnire la Istanbul.

La întâlnirea din Istanbul, adresasem rugămintea să fie prezent un acţionar. Am fost şocat că, pe calculatorul acţionarului City, exista întreaga informaţie referitoare la situaţia Euroins, inclusiv cu privire la rezervele companiei - întreaga informaţie pe care echipa domnului Roşu a cules-o ca urmare a controalelor Euroins în ultimele patru luni. Mi s-a spus că putem cumpăra întreg portofoliul City pentru 1 leu. Când le-am spus că nu valorează nici măcar atât, mi s-a spus că trebuie să ne gândim bine şi că e în interesul ambelor părţi, altfel compania Euroins ar putea avea probleme. După refuzul nostru, se poate verifica uşor că în februarie 2021, din nou, au început acuzaţii împotriva noastră, de exemplu, că am respins 6000 de dosare de daună dintr-un total de 360.000 de dosare, plătite în ultimii trei ani.

În acea perioadă - primăvara lui 2021 şi ulterior în perioada în care intrase deja în faliment City - echipele de control erau prezente la sediul Euroins câte 10 ore pe zi. Mai mult, după falimentul City, domnul Roşu a spus, în mass media, că nu ştie cum să verifice capitalul City şi că acest lucru necesită mai mult timp.

Dar, la 4 octombrie, când noi am anunţat că BERD intră ca investitor şi a virat 120 milioane RON în capitalul Euroins, domnul Roşu, într-o sală la ASF, în prezenţa a 20 de persoane, într-un termen de 10 minute, a deschis calculatorul şi a verificat unde sunt banii. Există suficiente persoane care pot confirma. În 2022, presiunile asupra Euroins au continuat şi continuă şi acum. Scopul este să fie pusă sub administrare compania Euroins care, de fapt, este într-o situaţie foarte bună şi, în acelaşi timp, să arate publicului că se fac lucruri în interes public, în fapt scopul fiind de a atrage un nou acţionar în companie, de exemplu City. Aş vrea să menţionez că nici actualul preşedinte (n.n. Nicu Marcu), nici fostul preşedinte nu au vreo vină pentru acest lucru, sunt vinovate doar persoanele din sectorul asigurărilor.

Reporter: Aţi spus că prima propunere de fuziune a venit prin intermediul unui consilier ASF. Vă referiţi la domnul Cristian Muntean?

Assen Christov: M-aş abţine să dau nume, deoarece există în desfăşurare investigaţii.

Reporter: Spuneţi că sunt presiuni ca în acţionariatul Euroins să intre un acţionar care are legătură cu City?

Assen Christov: Propun să lăsăm acest lucru pentru organele competente. Dar asta ar fi una dintre idei.

Reporter: În ce stadiu sunteţi privind îndeplinirea cerinţelor ASF stabilite după exerciţiul ASF BSR publicat în ianuarie 2022? La jumatatea anului 2021 Euroins nu respecta cerinţele de capital. Care e situaţia acum?

Assen Christov: Pe parcursul a 12 ani, Eurohold a investit în România peste 350 milioane de euro. Compania Euroins a trecut prin perioade foarte bune şi perioade grele. Au existat momente ca cel de acum doi ani, când City practica preţuri de dumping şi, atunci, compania a avut nevoie de capital. Din acel moment până în prezent Eurohold a adus 100 de milioane de euro, noi împreună cu BERD.

În prezent, Euroins se află într-o situaţie foarte bună. În ultimul an şi jumătate, compania a trecut printr-un amplu proces de digitalizare. Aceste rezultate pozitive sunt deja vizibile în rapoartele oficiale pe care compania le prezintă autorităţilor de supraveghere.

Ceea ce compania a schimbat astăzi sub noua conducere este, printre altele: asigurarea unei comunicări mai transparente, a unor explicaţii mai bune, a unei mai bune organizări şi a unei comunicări mai rapide cu solicitanţii. Euroins primeşte din ce în ce mai multe feedback-uri pozitive atât din partea solicitanţilor, cât şi din partea service-urilor (compania are aproape 1 000 de ateliere partenere în 2022, faţă de nici măcar 50 în 2020). Reclamaţiile au scăzut cu 85%, ajungând la mai puţin de 10 reclamaţii pe zi. Prin urmare, considerăm că facem tot posibilul pentru ca Euroins să îşi îmbunătăţească şi pentru a-şi arăta dorinţa de a procesa cererile de despăgubire cât mai rapid faţă de clienţii săi.

Euroins plăteşte în fiecare zi peste 5 milioane de lei de cereri, în medie la 13,1 zile de la aprobarea de plată, de două ori mai repede ca în 2021 şi cu aproape 30 de zile mai repede decât prevede legea, astfel încât nicio cerere aprobată nu rămâne neplătită.

Euroins România a plătit anul trecut aproximativ 160.000 de cereri de despăgubire în valoare totală de peste 1,6 miliarde de lei. Pe parcursul anului 2021, am plătit 1,5 miliarde de lei. Acest lucru arată consecvenţă şi stabilitate în cadrul companiei noastre.

Aşa cum am informat şi ASF, gradul de solvabilitate este de 140% pentru trimestrul 3 din 2022, în timp ce coeficientul de lichiditate este de 116% pentru trimestrul 4 din 2022.

La fiecare majorare de capital, inclusiv când existau credite subordonate, noi am aşteptat între trei şi cinci luni o aprobare din partea ASF, mai precis din partea domnului Golovatic (n.n. şef serviciu ASF). De exemplu, un credit subordonat în legătură cu care am pus la dispoziţie toate documentele, inclusiv documentele legate de spălarea de bani, când am dorit să-l transformăm în capital social, a trebuit să mai aşteptăm cinci luni pentru aprobare. Acest lucru a îngreunat îndeplinirea solicitărilor să se mai aducă bani. Până nu se înregistrează o majorare de capital, nu poţi face o alta. Asta este procedura.

Reporter: ASF a decis, miercuri, aprobarea proiectului de achiziţie prezentat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru dobândirea unei participaţii calificate indirecte în capitalul social al societăţii de asigurare Euroins România Asigurare Reasigurare. Care este exact structura acţionariatului Euroins Romania acum?

Assen Christov: În prezent, Euroins România este deţinută de Euroins Insurance Group (EIG). BERD are o cotă de 9,9% în EIG. În prezent, BERD a obţinut aprobarea din partea tuturor reglementatorilor să-şi majoreze participaţia. A făcut acest lucru ca urmare a unui audit destul de serios, efectuat de către consultaţi din străinătate asupra tuturor companiilor din grup. Toţi supraveghetorii şi-au dat acordul cu o lună în urmă. Numai ASF abia acum. Am următoarea întrebare, dacă domnul Roşu considera că are mai multă experienţă decât auditorii, de ce nu au tras un semnal de alarmă? De ce a dat aprobare. Pentru că nu e vorba de un acţionar obişnuit, ci de o instituţie internaţională.

Reporter: Aţi spus, pe 2 februarie, că nu aţi fost notificaţi de către Parchet sau de orice altă instituţie din România cu privire la vreo procedură judiciară. Nici până acum nu aţi primit?

Assen Christov: Nu. Am primit de la ASF o notificare că au depus o astfel de plângere. Noi am făcut sesizări, în ultimul timp, împotriva domnilor Roşu, Ionescu, Golovatic.

Reporter: Surse din piaţă spun ca Euroins avea o aplicaţie informatică pentru raportarea daunelor ce nu era auditată şi raportata la ASF. Cum comentaţi?

Assen Christov: Nu există. În mass media, a apărut formularea Nu raportăm. Cuvintele Nu raportăm înseamnă că nu trebuie raportate, pentru că ori sunt achitate, ori sunt finalizate, dar încă nu sunt scoase din registrul instanţelor de judecată, unde nu se updatează repede informaţiile.

Un număr de 1300 de dosare se referă nu la dosare de daună, ci la faptul că instanţa trebuie să se pronunţe dacă anumiţi şoferi au sau nu vină.

Se referă la cei care au contestat actele încheiate de poliţie.

Acesta este încă un document care, prin oamenii domnului Roşu, ajunge la reprezentanţii mass media.

Încă din luna decembrie, domnul Roşu mi-a spus atât mie, cât şi colegului meu, că a existat o scurgere de informaţii a unui document, dar niciodată nu mi-a spus despre ce document e vorba.

Acesta este modul de acţiune a 3-4 persoane, nu e modul e acţiune al instituţiei ASF, este o instituţie cu reputaţie, care îşi face treaba.

Reporter: Aveţi 26 de amenzi în cuantum total de 16.059.898 lei, în perioada anilor 2020 - ianuarie 2023. Aţi remediat aceste situaţii?

Assen Christov: Când vine cineva intenţionat să te controleze, din 160.000 de dosare de daună, face o selecţie a unui număr de aproximativ cateva sute de dosare, să zicem doar cu cele de reclamaţii sau cu probleme. Într-adevăr, se pot identifica dintre acestea câteva dosare în care au dreptate cei de la control, unde au greşit colegii noştri. Pentru aceste dosare greşite care reprezintă 0,01%, primim o amendă uneori între 1-2 milioane de lei.

Nu putem vorbi de existenţa unui principiu de proporţionalitate. Putem vorbi de o selecţie intenţionată, în cadrul controlului cu scopul de a arăta că există greşeli. Euroins a achitat amenzile, dar le-a şi contestat în instanţă. Vă daţi seama câte dosare de daună puteam plăti cu aceşti bani.

Atacul împotriva companiei Euroins poate duce la zguduirea întregii pieţe a asigurărilor din România şi, de asemenea, prin anumite canale, să se transfere şi asupra pieţei din Bulgaria.

De o astfel de instabilitate politică şi financiară pot beneficia foarte uşor ţările care duc război împotriva Ucrainei. Să nu vorbim că asta afectează şi aderarea ambelor ţări la Schengen. Apelez la organele competente ale statului român să ia măsurile necesare faţă de acest grup de persoane. De asemenea, apelez la colegii acestora din cadrul ASF să se distanţeze de aceste persoane. Suntem un holding cu venituri de peste 2 miliarde de euro. Un astfel de atac nu ne va răsturna. Dar noi suntem un grup care are o responsabilitate naţională şi nu ne dorim ca astfel de lucruri să destabilizeze acest spaţiu din peninsula balcanică.

Pe lângă presiunile asupra Euroins, în ultimele trei săptămâni există presiuni din partea domnului Roşu şi asupra pieţei asigurărilor şi a brokerilor.

Au efectuat mai multe întâlniri, unde au solicitat, chiar dacă asta nu este compatibil cu legea concurenţei, asigurătorilor să scadă comisioanele. Având în vedere că acest lucru este anticoncurenţial şi nu poate fi făcut oficial, ei fac aceste lucruri în cadrul unor întâlniri individuale. Apelez la cei din piaţă să nu se mai teamă şi să spună deschis ce se întâmplă. Toată piaţa se teme de acţiunile acestui grup de persoane.

Opinia Cititorului ( 43 )

  1. Ce coruptie la ASF. Cristi Rosu, Valentin Ionescu, Florin Golovatic si surpriza Cristian Muntean, campionul luptei pentru protectia consumatorului. Cum se ducea el in Bulgaria sa faca treburile "murdare" a lui Rosu. DNA sa vina sa ii ia! Cioc, cioc.......

    1. Asta acuza bulgarul.

      Sa vedem daca ASF raspunde. 

      Răspunde..... răspunde.... luni le trimite 7 controale :)))

      Ce sa mai răspundă ASF? S-au cam "spart buba". Au început să se acuze între ei. Nici DNA ul nu mai are curaj să răspundă.....ha ha ha.

      ROSU pistolaru'.......este in vizorul DNA? Cioc cioc....

      Sorry boys, nu inteleg de ce my friend bulgarul l-a uitat pe Marcu, your stupid daddy. So sorry boys...knock, knock

      Nu l-a uitat. Dimpotrivă, a încercat din răsputeri și destul de inabil sa îl exonereze de orice culpa. Oare de ce? E ceva putred in Danemarca. Ceva nu se leaga…..

      Poate acum e momentul pentru curatenie Dl Marcu, macar asa scapi de toti acolitii astia din jurul tau, altfel te mananca ei...

    Sunt sigur că nu se va lua nici o măsură împotriva persoanelor din ASF, persoane care terorizează brokerii de asigurare impunandu-le sa-si limiteze colaborarea cu societățile de asigurare vizate de ACEST GRUP INFRACTIONAL Noi vom plăti un PRET la RCA mult mai mare pentru că FGA mai are nevoie de fonduri pentru a acoperii pagubele la buget provocate de INSELATORIA CITY!!!!!

    Daca nu-i cere spaga lui Rosu inapoi tot nimic nu face!

    1. Dar spaga de la Easy via Stănescu a ajuns la Rosu?

      Cat a fost spaga? Cine a luat?

    Ce ne spune noua

    Assen Christov este speriat ca întreaga conducere Euroins va fi demisa și Euroins va intra sub administrarea FGA ului.

    ASF are obligația sa spună adevarul răspicat și public. EUROINS mai îndeplinește criteriile de solvabilitate pt pastrarea licenței RCA sau nu? 

    Nu mai exista cale de mijloc cu aceasta firma.

    Au transferat in afara țării 95% din toți banii pe care ii încasează in fiecare zi, iar când păgubiții câștiga in instanța iar Euroins nu achita despăgubirea nici măcar atunci, ajunge sa fie executata silit. Aproape niciodată executorii nu găsesc bani in conturile Euroins din Romania pt ca Euroins nu este firma de asigurari. Este fix ca City Insurance: Schema Ponzi. 

    Ce ne spune noua dl Asen? El ne spune ca dl Marcu este un înger, la fel ca și dl Golovatic. Niște oameni de bine care probabil i-au promis prietenia lor. Ne mai spune ca nu se mai înțelege cu Roșu cu care a fost prieten. Cu Ionescu nu se înțelege ca Ionescu nu știe asigurari și rolul lui este sa semneze. Cea mai hilara chestie este ca dl Asen este foarte scrupulos, nu da nume pt ca sunt cercetări in derulare. Nu da anumite nume. Altele le da: Marcu e băiat bun și Golovatic (prietenii știu de ce), Roșu nu mai e așa bun iar Ionescu e p.R. ost și nu contează.

    1. De ce spune explicit acționarul Euroins ca Nicu Marcu este băiat bun și integru? Pt ca știe ca doar Marcu contează in ASF și e ultima speranța de salvare a lui Euroins. Dar Marcu nu ii va salva pt ca firma Euroins nu mai îndeplinește de peste 4 ani de zile criteriile legale de funcționare. Nu i-au ridicat licența pt ca nu sunt bani la FGA nici pt City Insurance. De aceea firma e amendată la fiecare 2 luni, dar Marcu se ferește sa ii ridice licența. Încă!

      Asa zice legea?

      Ca Marcu ridica sau nu ridica licente dupa cum vrea muschii lui?! 

      Nicu Marcu e jupânul in ASF. Niciun membru din consiliu nu îndrăznește sa i se împotrivească. Omul are datele despre Euroins și dacă vrea, o poate baga in câteva săptămâni in rezoluție. Ca mortul Euroins nu se mai întoarce de la groapa!

      Inca o data: Marcu are dreptul sa faca ce vrea muschii lui, sau trebuie sa administreze o lege?

      Daca ar fi un profesionist si o persoana de buna credinta, ar administra legea. El de crede insa pe tarlaua lui (sau a lu muma-sa) si face ce vrea. Asta i-a luat mintile si face greseli. Cea mai mare este ca ascunde lipsa de solvabilitate a Euroins care dureaza de ani de zile. Cineva comenta pe aici ca de 4 ani Euroins nu mai indeplineste indicatorii.

    Jaful City a dus la cea mai mare scumpire a asigurărilor RCA. Creșterea prețurilor RCA este justificată prin mărirea contribuțiilor societăților de asigurare către ASF-FGA. Acum au venit cu ideea de a se micșora comisionul brokerilor că "vezi Doamne" o cheltuială de achiziție mare a RCA duce la un preț mare. Sunt destui brokeri care pot confirma că au fost chemați la ASF și au fost "sfătuiți" chiar amenințați să înceteze relațiile de colaborare cu societățile de asigurare vizate de ASF. Rușine celor care nu susțin consumatorul roman și susțin strict "investitorii" străini....vezi PETROM/OMV....dau legi noaptea sa scape de obligații! Oare ce a ajuns România? Tara in care doar se distribuie gunoaiele? Să faceți ADAS -UL din nou! Ați încercat cu PAID UL, impuneți restricții....dar voi furați pe toate căile posibile, va angajați nevestele, copiii chiar și fostele neveste......jeguri de politicieni!!!!

    Fara sa-si dea seama sau intentionat Christov le da numele protectorilor Euroins. Unul e Marcu, altul e nenumit este Golovatic. Assen stie ca cei doi merita…. recunostinta lui pentru ca stau zi si noapte sa gaseasca o portita de scapare pentru Euroins. In orice tara civilizata Euroins era inchisa demult.

    1. Ageamiul Marcu este tare in gura doar in interiorul ASF, cu salariatii pe care ii toarna la parchet, crezand ca asa isi face el datoria in calitate de supraveghetor al salariatilor si nu al Euroins sau al SIF-urilor.

      Arunca totul la parchet de ochii soacrei, ca sa se scoata curat chipurile, dar nu ia masuri ferme asupra celor care fraudeaza consumatorii/investitorii. 

      Ma rcu nu face nimic in exteriorul ASF, ptr ca protejatii lui i-au promis ca mai prinde un mandat daca apara business-urile multinationalelor si ale SIF-urilor . 

      In plus, atat de ageamiu este Marcu, incat se lasa dus de nas de o tanara nelinistita din juridic (turnatoare din familii cunoscute politic), care plange la comanda pentru impresie artistica si care-i face jocurile politice lui Wlasopol, un alt "profesionist" bine cunoscut de mass media. 

      Pana si coaforul Der a auzit de ageamiul de Marcu, de la tanara jurista care se lauda in tot salonul de coafor ca fiind o buna psiholoaga si de aceea i-a facut emotional atat pe Marcu cat si pe generalul Voinescu.

      Cat despre generalul pensionar, ce sa mai vorbim.... bun baiat...stie sa se foloseasca de jurista nelinistita .... 

      Nicu Marcu acest Erou Fleasca a sectorului de asigurari s-a inconjurat de oameni slab pregatiti, prosti, slugarnici, combinatori si tradatori. Rosu este un ghertoi ingamfat cu creierul mic si spagar, Golovatic este un combinator corrupt, insalubru, Ionescu este unul din cei mai prosti oameni din asigurari, plin de el si penibil dar bun executant. Slinosii slugoi a lui Marcu.

      Sluga slugilor Rosu si Ionescu e rotofeiul Cristi Muntean. Se invarte ca un c.o.i. in caldarea sectorului de asigurari. Face vizite dese in Bulgaria dornic de un bacsis. Cum apare un scandal de coruptie pe asigurari aflam ca hop ca e iar implicat Cristi Muntean!

      Euroins, vinderea city pe 1 leu, acuzații de corupție. E bine ca între lucruri de asa calibru vorbim de coafor :)) Coaforul acoperit al SRI și fete neliniștite. :)) Cineva a fost sigur tuns rău foarte de are asa furii

      Cristi tu nu o sa iesi din zoaiele sectorului de asigurari decat la DNA. Sa vezi tu ce dosar de coruptie te paste pentru intermedierea preluarii portofoliului City. Trafic de influenta, abuz in seviciu, poate si putina luare de mita. Vezi tu cand incepe!

      S-a spariat nevastuica. Ingrijorata de sesizarile penale fata de angajatii corupti ai autoritatii. Stiu prietenii sif de ce! :))

      Mai degraba cred ca s-a speriat nevastuica Wlasopol si celalalt din sectorul asigurari care-i dau informatii confidentiale juristei psiho???, fara a intra in atributiile acesteia. Cum se respecta regimul de securitate si pastrare a confidentialitatii !! Sau securitatea si confidentialitatea informatiilor se aplica doar unora si altora nu !! Cum, in ce fel si de ce ajung informatii din sectorul asigurari (si sectorul pensii private, de ce nu daca se poate si de acolo) la o jurista fara atributii specifice. Ce face psiho??? jurista cu aceste informatii ?? Unde si in intereseul cui le foloseste ? Pe cine ajuta psiho???juri ??

      Pe Wlasopol sau pe Marcu ?? ::))

      Ce face serviciul de securitate ? inchide ochii ? De ce oare ? 

      Atat.

      Bine punctat 8.7

      Trezirea domnilor ::)) Tradarea si turnatoria a ajuns pana la coaforul SRI ::)) 

      Traiasca SRI ::))

      Buna miscare cu tanara nelinistita, cu ochii inlacrimati ..... ::)) 

      Rosu, Ionescu, Golovatic, Muntean obligatia oricarui cetatean e de a denunta faptele penale. Mult succes la DNA!

      Sa inteleg ca aceste comentarii mizerabile vin din interiorul ASF deranjat de faptul ca incepe sa predomine adevarul iar nu minciuna constanta?!

      Sunteti deranjati? S-a stricat visul frumos?!  

      Ce de ciiirc! Cata disperarea de frica unor dosare penale.

      E de balamuc! Isî smulg parul, cauta vinovati fara sa se gandeasca ca ei si faptele lor sunt singurii vinovati

      Securitatea informatiilor despre infractiuni :)) Succes la DNA baieti! Pare ca tot necazul e despre o fata la coafor :)) Organizatie foarte barbateasca :))

      Sa inteleg ca Rosu il baniieste pe Marcu ca il da in vileag?

      Adică Marcu și generalul SRI sunt niște papagali? :)) Aici nu e despre criza euroins, e despre cum Ii face pe ei o fata, altfel ei făceau sau nu făceau ceva. Biete victime. Pentru ca ei nu vor sa faca ceva dar a apărut o fata care ii face sa faca? Ei nu au discernământ și decizie, nu își asuma răspunderea pentru ce fac ei, e o fata de fapt :)) Arata a sacrificare, ca sa fie și un tap raspunzator. Dar poate marcu și generalul merg la același coafor? Care e coaforul, poate plătește pentru publicitate :)) Si nu e despre cum e necesara o diversiune ca sa fie albiti Roșu și Ionescu de acuzațiile bulgarului. Rosu cu Ionescu nu au nici o problema cu City. :)) Roșu cu Ionescu merg și ei la coafor, e ca într-un banc :)))

      Nu stiu care e treaba cu coaforul, dar sigur nu e despre Rosu Ionescu Muntean.Hotii striga hotii sperand sa scape neafectati. Dar cum a intrat coaforul SRI pe fir ii asteapta o perioada interesanta

      Exact. Pentru ca la coaforul SRI este. nu. doar. un pensionar. Și hoții dimpreună cu hoții euroins și city nu mai scapă ușor. Chiar dacă spumega prin comentarii și ceva de sifuri. Cum isi pun ei singurei mana fix în cap ???? Bine ca procurorii nu citesc comentariile din bursa.:)) Sunt interesați mai mult de grupul organizat, abuzul în serviciu, d_astea. Restul e gargara și bârfă de sub șanț.

    Țineți minte: următorul interviu al lui Assen Christov va fi după ce Euroins intra in faliment, cel mai probabil la sfârșitul acestui an.

    In Martie Euroins intra in redresare și sub administrarea FGA, iar prin Octombrie - Noiembrie se va constata oficial, cu întârziere de 4 ani, starea de faliment a societății.

    P.S. Nu Assen e in realitate acționarul. Banii grupului Eurohold vin din Rusia.  

    1. Dupa logica ta si banii BERD-ului sun ttot ai rusilor..., ce logica ai...

    Surprizaaaaaaa! Avertizorul Cristian Muntean, campionul sustinerii service-urilor (el spunand ca asta e protectia consumatorilor) a comis fapte penale. La multi multi ani la racoare iti doresc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb