ASTĂZI: Consultări la Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea viitorului premier

J.P.
Politică / 14 decembrie 2020

Consultări la Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea viitorului premier

Preşedintele Klaus Iohannis va discuta astăzi la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în viitorul Parlament, în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

Şeful statului i-a invitat la consultări pe reprezentanţii PSD, PNL, ai Alianţei USR PLUS, Alianţei pentru Unirea Românilor şi UDMR, dar şi pe cei ai minorităţilor naţionale.

Consultările vor avea loc după următorul program:

Partidul Social Democrat (PSD) - ora 11,00;

Partidul Naţional Liberal (PNL) - ora 12,00;

Alianţa USR PLUS - ora 13,00;

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) - ora 14,00;

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) - ora 15,00;

minorităţile naţionale reprezentate în Parlament - ora 16,00

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Din acest program de consultări reiese că Președintele nu respectă orele de masă!?

    Dle Președinte nu e sănătos un asemenea program! 

    1. Romania,are doi lideri care se cred foarte importanti.Unu dintre ei,este un asazis protestatar,care incalca legile din romania sub protectia autoritatilor,cu acordul lui Iohannis.Al doilea lider,este CEAUSESCU doi,si este presedintele romaniei. Presa,i-a prezentat in diferite fotografii pe cei doi PRIETENI care se sustin reciproc.Marian Ceausescu,care dupa actiunile sale intreprinse impotriva unor OAMENI,din toate sferele de activitate,se pare ca nu are toate tiglele pecasa,si este protejat,probabil prin detinerea unui certificat medical de bolnav psihic,asa ca este lasat sa circule in voie prin tara.Celalalt ,priten la Catarama cu Marian,are si el niste apucaturi bizare,si la fel ca si marian,face si el ce il taie capu prin romania,nerespectand Constitutia si Legile romaniei.La fel ca si marian,Iohannis,are si el protectie,numai ca protectia lui,este totala si este asigurata de Institutiile statului roman,care in loc sa il puna acolo unde ii este locul,il protejeaza mai abitir ca pe marian ceausescu. Azi,romanii,vor avea ocazia ,sa vada ca Iohannis si colegul sau marian ceausescu,sunt ca doi siamezi. Vad ca si presa cumparata a fost pusa cu botu pe labe,si nu este lasata sa ia declaratii ale partidelor politice prezente la cotroceni. Cat despre politicieni,si ei au interzis sa faca declaratii dupa consultari daca nu vor sa fie ridicati de mascati.Sa traiasca Belarusul ROMAN,care cica face parte din UE.Doamne aparane de PRIETENI(IOHANNIS),ca de DUSMANI ne aparam singuri. URMEAZA CIRCUL!

    Iohannis vrea să-l mențină pe generalul Ciucă in fruntea guvernului și să creeze o alianță a dreptei in jurul acestuia, care să-i cânte în strună, ceea ce e cam imposibil.

    Domnule Presedinte,

    Acum aveti ocazia sa ajungeti la rezultatul pe care l-ati dorit, " guvernul meu, Parlamemtul meu" si impreuna, asa cum ati promis, sa va apucati de treaba si sa duceti Romania in direcctia pe care romanii doresc si au ales-o cand v-au votat.  

    In acest sens este insa clar ca partidele "facute la calculator", nu sunt si nu vor fi in tabara "AL MEU" aceste partide sunt si vor ramane controlate de cei care au conceput si pus in opera orperatiunea de preluare a puterii politice in Romania.  

    Deasemenea este clar ca Romania, cu dificultatile ei economice si sociale, nu poate fi guvernata nici de o putere de dreapta, rigida si taioasa si severa, nici de o forta de stanga, maleabila, excesiv, darnica si fara vlaga.  

    In trecut am vazut ca, desi nefireasca, alianta liberal-sociala a miscat in bine Romania.  

    Asa ca este cert, numai un guvern cooperant, stabil si potrivit realitatii va poate fi util. Deasemenea pentru a realiza o evolutie favorabila Romaniei, asa cum doriti si cum asteapta cetatenii, aveti nevoie de un Parlament cu o majoritate confortabila si mai ales cu o atitudine normala, neconflictuala fata de guvern si Presedinte. 

    Desigur, asa Romania va ajunge in sfarsit la normalitate. Lupta paguboasa dintre Presedinte - Guverne si Palament trebuie sa inceteze si sa va apucati de munca spre binele Romaniei. 

    Si puteti realiza acestea, daca renuntati la partidele artificiale, facute la calculator, controlate si folosite (stiti d-voastra de cine), in dauna intereselor romanilor.

     

    1. Ia zi bai BOULE. Ce au adus bine pentru ROMANIA,partidele de dreapta dupa Revolutie atunci cand au fost la putere.? Nimic,decat SUFERINTA pentru Romani si SARACIE pentru TARA,HAOS,si JAF. Firati ai dracu voi astia care sunteti de dreapta. Meritati sa fiti OSTRACIZATI si daca s-ar putea sa fiti alungati din Tara impreuna cu toti IMPOSTORII si HOTII care fac parte din partidele de dreapta.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb