ASTĂZI Klaus Iohannis are consultări cu partidele pentru desemnarea premierului

G.B
Politică / 22 noiembrie 2021

 Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va avea astăzi, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru, potrivit Agerpres.

"În temeiul prevederilor art. 85 alin. (1) şi ale art. 103 alin. (1) din Constituţia României, preşedintele Klaus Iohannis a invitat, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru", a informat, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va avea consultări, de la ora 12,00, cu Partidul Naţional Liberal, Partidul Social Democrat şi Uniunea Democrată Maghiară din România, de la ora 12,30 cu Uniunea Salvaţi România, de la ora 13,00 cu Alianţa pentru Unirea Românilor şi de la ora 13,30 cu grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Pe 4 noiembrie, preşedintele a anunţat că va chema partidele la consultări pentru formarea noului Guvern în momentul în care se va cristaliza o majoritate parlamentară. "Voi aştepta cu consultările formale până când, din discuţiile din partide, se cristalizează o majoritate asumată de partidele care vor dori să propună un Guvern. Abia atunci când această majoritate va fi asumată voi convoca consultări pentru formarea noului Guvern", afirma atunci Klaus Iohannis.

Ieri, după o nouă rundă de negocieri între reprezentanţii PNL - PSD - UDMR şi minorităţi, s-a convenit ca aceste formaţiuni să meargă la consultările de la Cotroceni cu o propunere unică de prim-ministru.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Deci Iohannis se consultă cu ...Iohannis!

    După cum arată guvernul acesta e format din pesedei și " oamenii lui Iohannis " adică Ciucă, Adina,Raluca, Aurescu, Bode, Sighiartau ( prin Rareș Bogdan),Popescu cel fără coloană dar cu multe rude. Unde-s liberalii interesați de economie, de mediul de afaceri nu de securizarea puterii lui Iohannis că nu-i văd? 

    PNL nu mai există, asta-i concluzia,iar "dreapta" acum e reprezentată de USR!

    La vot când o să merg voi vota ca întotdeauna cu dreapta cu USR ! 

    1. La alegeri e ingramadeala mare. Situatia epidemica nu va mai permite alegeri in viitorul apropriat.

      Comentariu complet inutil! Până prin martie " coaliția " se rupe,iar alegerile prin mai-iunie ! Doar tu mai rămâi în alertă!

      maxim inceput de feb '21 , nu martie

      Mai Nostradamus, te-ai trezit din nou?

      Ai rezolvat "colapsul bursier si financiar" si acum esti "vizionar" pe alte zone?

      Ti-au schimbat macazul sau cipul?  

      PANICA la PALATUL COTROCENI.UN mare PROSTOVAN care cica este HARTIST,a anuntat de vreo cateva zile ca o sa ia cu ASALT PALATUL COTROCENI,unde vrea sa intre cu FORTA sa il FUGAREASCA pe Presedinte ca sa ii "inapoieze" (cata cultura) o MEDALIE pentru care atunci cand i-a fost acordata pe nedrept dupa cum singur recunoas atarna prea gatul lui de STRUT OPARIT. Asa ca,dimineata,netuns,cu pletele in vant,crezand ca este GREUCEANU.s-a infatisat la PALAT unde a fost intampinat de luptatori SAS,care deabia iau facut fata la forta pe care o are. Cand colo,dupa ce televiziunile l-au aratat in toata SPLENDOARE lui,am vazut ca nu este decat o MARTOAGA,ahtiata dupa putere infinita,adica puterea ELEVATILOR si ININTELIGENTILOR fata de "STIRBII" care sustin PSD.Bai MARTOAGA,pentru propagarea urii,ar trebui sa fii trimis in lagar la fel cum au fost trimisi NAZISTII din procesul de la NURENBERG. Ca aceasta MARTOAGA,sunt inca multe MARTOAGE carora le pute urat DEMOCRATIA.SO pe EI.!

      Tu intelegi ce spui? Esti "aburit" rau....

    In strada va castiga partidul care:

    1. va elimina vaccinarea obligatorie anti-covid 

    2. va elimina utilizarea SI EXISTENTA certificatului nazist verde.  

    Toate celelalte partide efectiv vor fi maturate de furia populara. Nu stiu daca raman in viata 10% din politicienii existenti la ora actuala pentru furia cu care contribuie la distrugerea poporului roman .... Zeciuiala divina se va aplica in sens invers.... 90% mor, 10 % scapa dar isi vor viermui zilele vietii lor cate au ramas intr-o imensa inchisoare pentru ei numita "oprobiul public si privat in Romania" !  

    Vai porcilor care grohaie acum pe scena politica!  

    1. ;) .... vine valul de furie .... va ia calul , politicienilor!

       

      totul se defasoara asa cum trebuie!

      faza a 2a a diverselor evenimente absolut violente care au fost in ultimele 2-3 saptamani (*daca ati urmarit presa) este coagularea impotriva politicienilor, in strada. Dar asta va lua ceva timp, nitel mai mult de 2-3 saptamani.  

      "In strada va castiga partidul care:

      1. va elimina vaccinarea obligatorie anti-covid  

      2. va elimina utilizarea SI EXISTENTA certificatului nazist verde. " 

      Atentionez pe aceasta cale AUR care prezinta DEVIATII de la calea corecta - prin "cale corecta" intelegand : refuzarea existentei certificatului nazist verde si refuzarea vaccinarii obligatorii.

      Se vor inscrie intre tintele dinamitate de furia populara daca nu inteleg si nu integreaza actional acest mesaj !!!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb