ASTĂZI Lucian Bode nu participă la "Ora Guvernului", în plenul Camerei Deputaţilor

G.D.
Politică / 11 aprilie 2022

Lucian Bode, Ministrul de Interne

Lucian Bode, Ministrul de Interne

Ministrul de Interne Lucian Bode nu va participa la plenul de astăzi al Camerei Deputaţilor, unde fusese invitat la "Ora Guvernului" de către grupul parlamentar al AUR pentru a oferi explicaţii cu privire la funcţia pe care o deţine secretarul de stat Raed Arafat în cadrul DSU "în condiţiile unor suspiciuni rezonabile exprimate recent în spaţiul public în privinţa unei potenţiale uzurpări de calităţi oficiale", cum acuză partidul AUR, informează News.ro.

"Vă adresez rugămintea ca această solicitare să fie reanalizată, având în vedere că începând cu ora 16.00 se va afla în desfăşurare o altă activitate la care voi fi prezent, cele două activităţi suprapunându-se, fapt ce nu îmi permite să dau curs solicitării respective. Vreau să amintesc faptul că structurile MAI au răspuns pozitiv solicitărilor formulate de către parlamentari şi cu alte ocazii, manifestând în continuare aceeaşi deschidere spre un dialog constructiv pe problematici de maxim interes pentru cetăţeni", arată informarea făcută de către Lucian Bode către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

Săptămâna trecută, AUR a solicitat venirea în Parlament a prim-ministrului Nicolae Ciucă şi a ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, la plenurile "Ora prim-ministrului", respectiv "Ora Guvernului". La invitaţia AUR, premierul va răspunde în privinţa achiziţiei dozelor de vaccin anti-COVID-19, arată un comunicat de presă al formaţiunii politice parlamentare.

"Este de notorietate publică faptul că România va mai primi şi achita vaccinuri în valoare de 790 de milioane de Euro. În ceea ce-l priveşte pe ministrul Lucian Bode, acesta va da socoteală în faţa Parlamentului în privinţa funcţiei pe care o deţine secretarul de stat Raed Arafat în cadrul DSU, în condiţiile unor suspiciuni rezonabile exprimate recent în spaţiul public în privinţa unei potenţiale uzurpări de calităţi oficiale", a precizat AUR, în documentul de presă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. i-am mai vazut fata acestui "ministru" de vreo 2 ani...Duminica la congres am constatat ca a pus pe el cel putin 10 kg.! Asa e cand mananci bine si te odihnesti!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb