Astral lansează o ofertă specială de vară pentru Astral Card

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 iulie 2004

Compania "Astral Telecom", care furnizează servicii integrate de comunicaţii electronice, lansează o ofertă specială de vară pentru Astral Card. Astral oferă gratuit un pachet de telefonie mobilă Orange PrePay tuturor celor care doresc să comunice mai uşor pe perioada verii. Oferta se adresează tuturor clienţilor Astral care achiziţionează un card Astral în valoare de 15 dolari în perioada 10 iulie - 22 august şi este valabilă la toţi distribuitorii autorizaţi de pe litoral. Pachetul Orange PrePay conţine o cartelă SIM reîncărcabilă cu un credit iniţial în valoare de 5 dolari.

Astral lansează cu această ocazie numere noi de acces la serviciile de telefonie internaţională.

Tarifele Astral pentru serviciile de telefonie internaţională se vor reduce cu 2 cenţi (USD)/minut indiferent de destinaţie.

Oferta specială de vară este însoţită de o campanie de sampling care se desfăşoară pe litoral în aceeaşi perioadă în toate staţiunile litoralului: Mamaia, Eforie, Costineşti, Neptun, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche. În cadrul campaniei se vor distribui gratuit carduri Astral în valoare de 1 dolar, permiţînd 10 minute de convorbiri internaţionale cu ţări precum SUA, Canada, Germania, Spania, Franţa, Italia, Marea Britanie etc.

Astral Telecom SA este în prezent unul dintre cei mai importanţi furnizori naţionali de servicii integrate de comunicaţii electronice din România. Înfiinţată în 1993 ca furnizor local de servicii de televiziune prin cablu, într-unul din cele mai importante centre istorice şi culturale ale Transilvaniei - Cluj Napoca, Astral Telecom şi-a dezvoltat şi extins cu succes portofoliul de servicii. La începutul anului 2004 Astral Telecom beneficiază de o puternică prezenţă la nivel naţional, furnizînd servicii de televiziune prin cablu în peste 750.000 de locuinţe din peste 140 localităţi, servicii de Internet şi transmisii de date în peste 30 din cele mai importante judeţe ale ţării precum şi servicii de telefonie fixă IP. Astral a fost primul operator alternativ de telefonie fixă care a semnat în 2003 acorduri de interconectare cu Romtelecom şi cu operatorii GSM 900 Connex şi Orange.

Portofoliul de servicii include: Televiziune prin cablu (CATV), Acces Internet (acces Intenet folosind medii de transmisie în bandă largă: cablu TV, fibră optică, unde radio şi linii telefonice închiriate; precum şi o gamă de servicii web: Publicitate on-line, Soluţii de găzduire, Dezvoltare de aplicaţii şi site-uri), Servicii de telefonie fixă (naţională şi internaţională).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb