ATP Trucks Automobile lansează noul model Truston 8x4 la IAA Transportation 2024

R.S.
Companii / 18 septembrie

ATP Trucks Automobile lansează noul model Truston 8x4 la IAA Transportation 2024

ATP Trucks Automobile, producătorul român de vehicule comerciale şi de transport persoane, lansează noul model Truston 8x4 la prima sa participare la prestigiosul târg IAA Transportation 2024 din Hannover, dedicat soluţiilor de mobilitate şi vehiculelor comerciale. Prima tranşă de producţie din modelul nou este de 20 de unităţi, aproape în totalitate deja contractată, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, la cinci ani de la lansarea primului său produs - camionul Truston 8x4 430 CP - ATP Trucks îşi expune la IAA Transportation 2024 gama sa actuală şi variată de vehicule şi soluţii de transport. În premieră, este prezentat noul model al autocamioanelor şi autobasculantelor Truston 8x4, precum şi cel mai nou produs din portofoliul companiei - semiremorca basculabilă cu 3 axe, produsă la Baia Mare sub brandul Stamer.

"Ne aflăm într-un moment-cheie al evoluţiei noastre şi lansăm noul camion Truston 8x4, model 2024. Îl expunem la IAA Transportation 2024, unul dintre cele mai mari târguri internaţionale de profil. Acest lucru demonstrează forţa pe care ATP Trucks a dobândit-o şi pe care nu ezităm să o prezentăm în faţa unei audienţe globale. De acum, suntem în căutare de dealeri parteneri şi noi oportunităţi de colaborare. Iar dacă este să menţionăm despre proiectele esenţiale de viitor, vizăm construirea celei de-a doua fabrici ATP Trucks, cu capacitate de producţie extinsă şi facilităţi pentru vehicule pe hidrogen", a declarat Mircea Cirţ, CEO, ATP Trucks.

Noua cabină a autocamioanelor şi autobasculantelor Truston 8x4 impresionează printr-un design complet redefinit, modern şi funcţional. Printre îmbunătăţirile aduse se numără:

Transmisia automată AMT cu 16+2 trepte, care optimizează schimbările de viteze pentru o eficienţă sporită a consumului de combustibil şi un confort îmbunătăţit în operare.

Garda la sol mărită la 530 mm, ideală pentru terenuri dificile şi prevenirea deteriorărilor în medii solicitante.

Asistenţa video cu camera 360°, ce creşte siguranţa şi manevrabilitatea vehiculului, oferind şoferilor o vizibilitate completă.

Noutăţile aduse pe Truston 8x4 contribuie la optimizarea condiţiilor de muncă pentru şoferi şi la creşterea siguranţei şi eficienţei operaţionale. Modelul 2024 continuă să pună accentul pe confortul şoferului, noua cabină oferind un interior spaţios şi ergonomic, cu comenzi plasate intuitiv pe volan şi consola centrală, geamuri electrice şi scaun pneumatic, pentru un confort optim.

Tot ca elemente de noutate, producătorul are de acum definite mai multe opţiuni în oferta sa de suprastructuri: bene basculabile în configuraţii de 18 / 20 / 22 mᴈ, mixere în configuraţii de 8 / 10 / 12 mᴈ, pompa de betoane care poate fi de 30 / 38 / 52 / 58 / 62 / 70 m, macaraua configurată de 14.5, 16.8 şi 20.4 m. Semiremorca basculabilă cu 3 axe SAF poate fi produsă în 3 variante de volum: 25 / 28 / 32 mᴈ şi, în curând, va fi disponibilă şi semiremorca pentru transport cereale, se menţionează în comunicat.

IAA Transportation 2024 se desfăşoară în perioada 17-22 septembrie în Germania, iar echipa ATP Trucks va fi prezentă pe tot parcursul evenimentului la standul N73 pentru a interacţiona cu vizitatorii şi a-şi prezenta soluţiile dezvoltate în cei cinci ani de activitate: autocamionul Truston 430 CP 8x4, autobasculanta Truston 430 CP 8x4, cap tractor Truston 550 CP 4x2 - toate echipate cu suprastructurile Stamer produse la Baia Mare: bena basculabilă 20 mᴈ, mixerul 12 mᴈ dar şi semiremorca basculabilă 25 mᴈ cu 3 axe SAF.

"Participarea noastră la IAA Transportation 2024 subliniază angajamentul ATP Trucks de a se extinde şi de a aduce soluţiile noastre de transport pe piaţa internaţională. Suntem entuziasmaţi să ne prezentăm produsele şi să discutăm cu parteneri şi clienţi din diverse colţuri ale globului. Aşteptăm cu nerăbdare să explorăm noi oportunităţi şi să consolidăm relaţiile existente pentru a continua să oferim soluţii de transport de înaltă calitate, adaptate şi în pas cu cerinţele pieţei internaţionale", a menţionat Lucian Varga, Director de vânzări, ATP Trucks.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb