Atrea implementează sisteme de ventilaţie pe bază de căldură

A.D.
Companii / 27 mai 2020

Atrea implementează sisteme de ventilaţie pe bază de căldură

Producătorul Atrea a montat sistemele de ventilaţie pe bază de caldură de la Therme Bucureşti, complexul de wellness bazat pe apă termală de la marginea oraşului. Sistemul reprezintă un plafon montat cu o suprafaţă aproximativă de 35 mp., informează comunicatul de presă.

Puritatea aerului este importantă într-o bucătărie profesională, atât pentru angajaţi, cât şi pentru normele de igienă. Aşadar, sistemul pus în funcţiune acoperă o linie de gătit de 15 m. lungime, plus o zonă de live cooking.

Directorul general Atrea România declară : "A fost un proiect unic pentru noi, având în vedere că linia de gătit este în formă de cerc şi a fost necesară proiectarea unui plafon sau hote care să urmeze linia curbată. De asemenea, fiindcă vorbim de live cooking, iar totul se desfăsoară în faţa clientului, zona de gătit a fost practic integrată în spaţiul restaurantulului, care are legătură cu zonele de piscine. Pentru a ne asigura că aburii nu se duc în afara zonei de gătit şi să reuşim să ţinem cont de forma de cerc a spaţiului de cooking am calculat debitul de aer şi suprafaţa plafonului filtrant ".

Sistemul creat de Atrea pentru Therme constă dintr-un plafon cu filtrare cu un sistem de iluminat incorporat, centrala de ventilare cu recuperare de căldură care asigură extracţia aerului viciat şi controlul zonei plafonului care este împărţit în mai multe zone de gătit. Totodată, debitul de aer este ajustat în funcţie de câte zone active funcţionează. Soluţia este alcătuită şi dintr-un sistem de lămpi bazat pe o tehnologie de purificare cu ultravioleze , asigurând filtrarea aerului de impurităţi şi grăsimi în proporţie de 99,9 %. Cu ajutorul acestor lămpi se elimină mirosurile, se menţine tubulatura de extracţie curată şi se protejează recuperatorul de căldură.

Pentru restaurante, piscine sau zone de agrement, sistemele de ventilaţie cu recuperare de căldură sunt cea mai bună alegere. Acestea menţin aerul proaspăt în interior, elimină mirosurile neplăcute şi senzaţia de umiditate ridicată, precizează sursa.

De asemenea, consumul de energie este redus, sistemul este silenţios şi rata de răspândire a virusurilor scade cu 80%.

Preţul acestor sisteme pleacă de la câteva mii de euro şi poate ajunge la zeci de mii de euro în funcţie de complexitatea proiectului.

Sistemele de ventilaţie cu recuperare de căldură de la Therme Bucureşti influenţează conceptul de ambianţă complexă a interiorului şi asigură confortul optim.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb