Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a L'Étape Romania by Tour de France

T.B.
Companii / 10 iulie 2023

Au început înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a L'Étape Romania by Tour de France

L'Étape Romania by Tour de France, aflată la cea de-a doua ediţie, se va desfăşura pe 27 august în Bucureşti, având Race Village-ul în Piaţa Constituţiei, deschisă atât participanţilor în competiţie cât şi însoţitorilor şi spectatorilor. Înscrierile la cea de-a doua ediţie au fost deschise oficial, numărul de locuri fiind limitat.

Evenimentul sportiv a debutat în 1903, iar conceptul L'Étape by Tour de France s-a născut în 1993, din dorinţa de a da o şansă cicliştilor amatori să trăiască această experienţă unică. România s-a alăturat L'Étape by Tour de France în 2022, fiind cea de-a 20-a ţară acceptată în această serie de evenimente la nivel internaţional.

L'Etape Romania by Tour de France este singura competiţie din România care oferă emoţia unei curse de top mondial, destinată tuturor cicliştilor, de la familii cu copii de minim 8 ani şi până la ciclişti de performanţă. Evenimentul este deschis şi pentru pasionaţii de MTB iar copiii vor beneficia de un discount de 25%. Cicliştii de performanţă care vor răspunde provocării vor beneficia de un clasament dedicat.

"Suntem pregătiţi să oferim cicliştilor amatori din România experienţa Tour de France, la cea de-a doua ediţie a L'Étape România. Aşteptăm toţi pasionaţii de ciclism la linia de start să trăiască aventura marilor campioni, să se bucure de trasee şi de atmosfera de festival al ciclismului românesc.", declară Tudor Ştefan MOCUŢA, CEO MPG.

Traseele, pornind din imediata vecinătate a Pieţei Constituţiei, de pe Bd. Unirii, vor străbate artere importante precum Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff şi Bulevardul Libertăţii, şi vor avea puncte de atracţie ce emană istorie, cum ar fi: Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul C.E.C., clădirea impozantă a Primăriei Municipiului Bucureşti, Casa Armatei sau Ateneul Român.

Cele trei trasee ale evenimentului sunt:

City Adventure 14 KM - https://romania.letapebytourdefrance.com/route/2 - se pot înscrie cei care au peste 8 ani

The Ride 42 KM - https://romania.letapebytourdefrance.com/route/1 - se pot înscrie cei care au minimum 15 ani

The Race 85 KM - https://romania.letapebytourdefrance.com/route/0 - se pot înscrie cei care au minimum 15 ani

Taxa de participare valabilă până la finalul zilei de 13 august este de 150 lei pentru City Adventure, 175 lei pentru The Ride şi 210 lei pentru The Race, urmând ca preţurile să crească după această dată.

Race Village-ul L'Étape Romania by Tour de France din Piaţa Constituţiei va spune tuturor povestea prin intermediul unei expoziţii Tour de France, într-o atmosferă relaxantă de festival care va transforma Bucureştiul, pentru o zi, în capitala ciclismului românesc. Tot aici vor fi organizate: o zonă comercială cu profil sportiv unde vor fi prezente cele mai importante branduri de echipament şi nutriţie sportivă, food-court, zonă de încălzire pentru concurenţi, asistenţă mecanică pentru ciclişti, zonă de masaj, zonă de premiere cu scenă şi numeroase concursuri cu premii realizate de sponsorii evenimentului.

Sâmbată, 26 august se vor ridica kiturile de participare din Piaţa Constituţiei, iar duminică, 27 august se va da startul în cele trei curse. Celebrul tricou galben (Yellow Jersey), acordat câştigătorilor, simbol al victoriei, excelenţei, pasiunii şi hotărârii va deveni marea provocare pentru cicliştii participanţi. Primii trei ciclişti amatori clasaţi în cursa The Race, la feminin şi masculin, se vor califica pentru programul internaţional L'Étape Championship şi vor primi câte o invitaţie de a participa la celebra L'Étape du Tour din Franţa, competiţie de ciclism dedicată amatorilor.

"După o primă ediţie de succes, acum este timpul ca L'Étape Romania by Tour de France să revină în 2023! Toţi participanţii, de la copii şi ciclişti ocazionali, până la sportivi mai experimentaţi, se vor bucura de un format creat special pentru el/ea şi se potriveşte perfect obiectivului nostru de a face experienţa Turului Franţei accesibilă tuturor. Cu un traseu unic în centrul Bucureştiului, L'Étape Romania este experienţa pentru cicliştii români, o provocare şi o şansă unică de a concura pentru câştigarea tricourilor oficiale ale Turului Franţei.

Ne vedem pe 27 august!" a declarat Antoine QUIERS , Project Manager of L'Étape by Tour de France - AMAURY SPORT ORGANISATION (ASO)

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb