AUGUSTIN LAZĂR, DESPRE ACORDAREA PREMIULUI GDS PE ANUL 2018: "O recunoaştere a eforturilor şi rezultatelor Ministerului Public"

I.M.
Politică / 16 aprilie 2019

Augustin Lazăr

Augustin Lazăr

Procurorul general, Augustin Lazăr, consideră că faptul că îi este acordat premiul GDS pe anul 2018 este o recunoaştere a eforturilor şi rezultatelor Ministerului Public în lupta anticorupţie, în apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului şi în consolidarea statului de drept. El spune că a decis să transmită premiul "celor care - cu preţul vieţii sau al unor suferinţe inimaginabile - au făcut posibil ca astăzi noi să ne putem exprima liber, să trăim într-o societate democratică, să revenim acolo unde ne este locul, în Europa". "Transmit acest premiu domnului Iulius Filip şi tuturor dizidenţilor din cadrul Asociaţiei foştilor deţinuţi politici din România", precizează procurorul general, conform News.ro.

"Doresc să mulţumesc Grupului pentru Dialog Social pentru acordarea premiului GDS pe anul 2018. Sunt deosebit de onorat pentru primirea acestei distincţii, pe care o consider o recunoaştere a eforturilor şi rezultatelor Ministerului Public în lupta anticorupţie, în apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, în consolidarea statului de drept", se arată într-un mesaj al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

El adaugă că, în acest context, a luat decizia de a transmite premiul GDS "celor care - cu preţul vieţii sau al unor suferinţe inimaginabile - au făcut posibil ca astăzi noi să ne putem exprima liber, să trăim într-o societate democratică, să revenim acolo unde ne este locul, în Europa".

"Transmit acest premiu domnului Iulius Filip şi tuturor dizidenţilor din cadrul Asociaţiei foştilor deţinuţi politici din România, o dată cu asigurările mele că astăzi Ministerul Public este o instituţie care activează la cele mai înalte standarde profesionale. Folosesc acest prilej pentru a exprima încă o dată regretul pentru dramele şi suferinţele trăite de luptătorii anticomunişti, prin al căror curaj şi sacrificiu a fost scrisă cea mai demnă pagină din istoria contemporană a României", arată procurorul general, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Imi vine sa vomit cand vad unde a ajuns Romania la 30 de ani de la Revolutie. Ca Bursa se uita in gura acestui ticalos sporeste senzatia. Ca Johanis se asigura ca Lazar sa primeasca pensia speciala este de inteles prin cardasia indelungata , voi inca nu inteleg ce interes aveti.

    Asta este justitia dorita de gasca de judecatori si Johaniss, ca doar declarativ sunt anticomunisti. Doresc doar drepturi si avantaje materiale pentru ei. Pentru ca cei multi sunt badjocoriti de sistem , procese interminabile pe 6-10 ani , avocatii se umplu de bani. Propunere- Legea Junglei cred ca este mai corecta. Fiecare sa-si faca dreptate singur. E mai sigur. Asta este concluzia fata de acest sistem mafiot.

    Oricum nu o sa particip la referendumul pe justitie, sa vedem cand vor fi sub 50% votanti atunci o sa ma bucur si eu, ca la refendumul pentru familia traditionala si normala , Crestina, nu s-au intrunit cei 50%+1 votanti inscrisi pe liste. Ce popor fara credinta Crestina si fara demnitate. Ne facem cruce mare cand trecem prin fata unei biserici dar ne comportam ca si paganii si idolatri.Vine scadenta pentru toti.

    CITA CRUZIME AI PE TINE TORȚIONAR, TIRAN ZBIRCIT DUPĂ ATITIA ANI RAZI ȘI ACUM DE ACESTE SIMBOLURI VII, DAR NOI NE GINDIM ȘI NE IMAGINAM CIT RĂU AI FĂCUT ATUNCEA ȘI CUM AI CHINUIT ACESTE EMBLEME. DAR CEL MAI DE VINA ESTE ACEST SUGALAU, POPONAR NAZIST, HITLERIST IOHANES CARE DE PE SCAUNUL LUI VREMELNIC CARE SE SIMTE CONFORTABIL NU VREA SA L REVOCE PE TORȚIONAR. TARA ÎNTREAGA TE ÎNTREABĂ CU CITA CRUZIME FASCISTA TIRAN UL E, IAI PUTUT PRIVI ÎN OCHI PE ACEȘTI DEȚINUȚI POLITICI ÎN BIROUL TĂU ȘI SA LE FACI PUTINA DREPTATE SA L REVOCI PE TORȚIONAR ȘTIIND CA UNUL DIN EI IA FOST ÎMPUȘCATĂ FATA CEA MARE LA REVOLUȚIE. PENTRU TINE ESTE MAI IMPORTANT CELE 17 DOSARE PENALE CARE LE AI TU SUNT ALBITE.VEZI DACĂ NU AI COPII NU ȚI PASA DE SUFERINȚĂ ALTORA TE BUCURI CIND VEZI DEZBINARE, SINGE BĂIATUL LUI MENGHELEV(DOCTORUL LUI HITLER CARE A GAZAT MILIOANE DE OAMENI LA AUSCWITZ). SA VA JUDECE DUMNEZEU DIAVOLILOR CARE SUNTEȚI.

    1. Basescu spunea(si a remrcat ca stie ce spune )ca suntem un stat mafiot .Intr-un stat mafiot ,servicile secrete si justitia sunt stucturi de gradul 1 .Partidele sunt structuri de gradul 2 ,e.t.c.Ce sperante mai aveti? ( COSBUC-Noi vrem pamant.)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb