AUR: Comasarea alegerilor este doar o oportunitate politică pentru PNL şi PSD de a elimina concurenţa

R.S.
Politică / 8 martie

AUR: Comasarea alegerilor este doar o oportunitate politică pentru PNL şi PSD de a elimina concurenţa

AUR afirmă că iniţiativa privind comasarea alegerilor este "doar o oportunitate politică" pentru PNL şi PSD de "a elimina concurenţa" şi susţine că singurii care vor pierde de pe urma acestei comasări sunt liderii celor două partide, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, relatează Agerpres.

De asemenea, Agerpres informează : "I-au minţit pe români spunându-le că prin comasare vor face economie la buget! Îl vedem acum pe Toni Greblă, groparul Constituţiei, cum spune nonşalant că autorităţile nu au un impact bugetar pentru acest demers. Cu alte cuvinte, a recunoscut că iniţiativa este doar o oportunitate politică pentru PNL şi PSD de a elimina concurenţa (...). Singurii care vor pierde de pe urma acestei comasări sunt chiar Ciucă şi Ciolacu, liderii noului Partid Comasat Român - PSDNL (...). Au sperat până în ultimul moment că, făcând acest gest, vor elimina AUR din sfera politică. S-au înşelat!", susţine AUR într-un comunicat de presă.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat că în şedinţa extraordinară de vineri a Executivului a fost adoptată ordonanţa de urgenţă care declanşează procesul de organizare simultană a alegerilor locale şi pentru Parlamentul European, în data de 9 iunie, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dupa recentul discurs al lui J.R.Biden si raspunsul dat de catre senatorul K. Britt AUR nu mai exista .Trump iese din carti .Intreaga Media din Romania isi va schimba rapid discursul .Un J.R.Biden extrem de tinar ca si stare de spirit si inteligenta face praf partidul Republican .Iata doar citeva ecouri .Citam :Senatorul Katie Britt spune că agresiunea sexuală este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unei femei în timp ce îi încurajează pe americani să voteze pentru un prădător sexual condamnat”.Cu o voce șovăitoare, senatorul a descris întâlnirea cu o femeie migrantă despre care a spus că a descris-o „trafic sexual de către carteluri începând cu vârsta de 12 ani” și care, a spus Britt, a vorbit că a fost violată în mod repetat „pe o saltea dintr-o cutie de pantofi dintr-o cameră. ”.Julia Ioffe, corespondentul Puck News la Washington, a spus : „Imaginați-vă că dormiți acasă la un prieten și vă treziți în miezul nopții să faceți pipi și auziți un sunet ciudat, așa că îl urmați în bucătărie, unde dvs. Mama prietenului este beată, plânge și divaga cu privire la datoria națională. Acestea sunt vibrațiile de la Katie Britt chiar acum.”jocul politic in SUA este deja inchis .

    1. Ce prostioare poti sa indrugi aici,

      Trump e ca si castigator, 

      americanii sunt mai luminati,

      decat,spalatii pe creier cu propaganda,din Europa 

      nu stii sa citesti romaneste

    comasarea hotilor si mincinosilor

    1. chiar dc e asa, tot mai bine decat cu rusii

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb