AUR:  "Pacea trebuie să fie una justă şi temeinică"

D.T.
Miscellanea / 24 februarie 2023

"Pacea trebuie să fie una justă şi temeinică"

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că războiul din Ucraina, declanşat în urmă cu un an, trebuie să înceteze cât mai grabnic, evidenţiind că pacea trebuie să fie "justă" şi "temeinică" prin renunţarea Federaţiei Ruse la "năravurile imperialiste", informează Agerpres.

"Acum exact un an în urmă, în zorii zilei de 24 februarie 2022, Federaţia Rusă, ce s-a etalat ostentativ şi propagandistic timp de mai multe secole drept leagăn al ortodoxiei, autointitulându-se chiar 'A treia Romă', a început un război fără precedent în ultimii 80 de ani, împotriva fraţilor săi slavi şi ortodocşi din Ucraina. Iată că, în loc de filiaţie, pronie, cateheză şi smerenie, Vladimir Putin s-a năpustit asupra oamenilor din Ucraina - tineri şi bătrâni, femei şi copii (şi musteşte de dorinţă să meargă şi mai departe, până la gurile Dunării sau chiar până la Oceanul Atlantic) cu bombe, cu plumb, cu violuri şi cu gropi comune, iar, în loc de exegeză, cateheză şi tropare, ruşii 'ortodocşi' au adus în Ucraina, moarte, bocete şi disperare", transmite, astăzi, AUR.

Potrivit AUR, războiul din Ucraina "a descalificat din punct de vedere civilizaţional Rusia şi poporul rus pentru cel puţin 100 de ani înainte", menţionează sursa citată.

"Vladimir Putin, inspirat din practicile naziste, a reuşit într-un an de zile să atragă oprobiul întregii lumi civilizate (excepţie fiind guvernele, nu şi popoarele din Etiopia, Iran şi Coreea de Nord) asupra poporului său, care nu va putea scăpa de stigmatul barbarilor invadatori şi violatori, încă multe generaţii. Alături de ruşi s-a descalificat şi ortodoxia rusă, prin contribuţia Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill (un mare promotor al vărsării de sânge din Ucraina), care alături şi împreună cu Vladimir Putin se fac vinovaţi pentru genocidul din Ucraina, ruinându-se astfel alura de 'A Treia Romă', pe care Moscova o promova în mod ostentativ", a adăugat AUR.

AUR pledează pentru pace, astfel încât lumea să revină la bunăstare şi împlinire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb