Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, şi-a lansat candidatura la Preşedenţia României

F.D.
Politică / 17 iunie

Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, şi-a lansat candidatura la Preşedenţia României

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a lansat sâmbătă candidatura la Preşedinţia României, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Aurelian Pavelescu va candida sub sloganul "Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte".

"Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. A fost o decizie foarte grea, care presupune o mare responsabilitate", a declarat Aurelian Pavelescu chiar la începutul prezentării programului politic cu care intră în cursa prezidenţială.

Conform declaraţiilor din cadrul dezbaterii prilejuite de lansare, Aurelian Pavelescu va fi susţinut în cursa prezidenţială de o coaliţie politică şi civică intitulată "Coaliţia pentru preşedinte", care are ca fundament Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Blocul Suveranist Român, cărora, în perioada următoare, li se vor alătura şi alte partide şi organizaţii civice.

Cosmin Vătafu, Secretar General al Blocului Suveranist Român, a punctat: "Proiectul prezidenţial Aurelian Pavelescu va beneficia de o largă susţinere. Este primul candidat la Preşedinţia României care asigură că, în cazul în care va fi ales, îşi va exercita funcţia prezidenţială conform atribuţiilor cu care este învestit de Constituţia României".

Programul politic al lui Aurelian Pavelescu este centrat pe conceptul potrivit căruia "Renaşterea României este posibilă numai prin restaurarea funcţiei prezidenţiale şi repunerea Constituţiei în drepturile ei" - "Pentru a câştiga România, este nevoie să ne recucerim Constituţia", spune Aurelian Pavelescu.

Aurelian Pavelescu este de părere că "foştii preşedinţi n-au fost preşedinţii poporului, ci ai oligarhiei şi colonizatorilor, dovada acestui lucru fiind realitatea pe care o vedem zilnic. Pentru a ieşi din acest coşmar naţional, este nevoie de un alt model de preşedinte, "Un Preşedinte pentru cei care n-au avut Preşedinte", un preşedinte al celor mulţi, uitaţi şi batjocoriţi, un preşedinte al întregii naţiuni române".

Principalele axe de acţiune ale programului prezidenţial al lui Aurelian Pavelescu sunt: Restaurarea funcţiei prezidenţiale, Suveranitatea resurselor naţionale, Suveranitatea educaţiei naţionale, Suveranitatea alimentară a României, Suveranitatea demografică şi a familiei, Suveranitatea sănătăţii naţionale şi Relaţiile în cadrul UE şi NATO.

De menţionat este şi faptul că în relaţia cu Uniunea Europeană, Aurelian Pavelescu consideră că, în exercitarea funcţiei prezidenţiale, Constituţia României nu este negociabilă, aşa-zisul drept european fiind subsecvent şi aplicabil numai dacă nu încalcă norma constituţională. Preşedintele PNŢCD consideră că trebuie acţionat pentru eliminarea tuturor discriminărilor la care sunt supuşi românii şi promite că România va fi scoasă din pactul fiscal care obligă la deficitul maxim de 3%, acesta fiind un instrument de blocare a dezvoltării ţării. Mai mult, pactul verde nu se va aplica în detrimentul locurilor de muncă şi al veniturilor românilor, asigură Aurelian Pavelescu.

Totodată, Aurelian Pavelescu promite că va veghea la respectarea drepturilor tuturor minorităţilor, însă nu va acorda susţinere ideologiei şi propagandei LGBT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb