Autorităţile mexicane avertizează că pandemia de COVID-19 ar putea dura tot anul

M.A.
Internaţional / 15 martie 2020

Autorităţile mexicane avertizează că pandemia de COVID-19 ar putea dura tot anul

Autorităţile mexicane estimează că pandemia ar putea dura tot anul şi iau în considerare înăsprirea măsurilor de prevenţie, inclusiv interzicerea adunărilor şi prelungirea vacanţei de Paşti a elevilor, relatează Reuters.

Ministerul Educaţiei a spus că aproximativ 33 de milioane de elevi vor intra în vacanţa de Paşti la finalul săptămânii viitoare şi că perioada va fi dublată la 30 de zile.

Ministerul Sănătăţii a recomandat anularea evenimentelor la care participă peste 5.000 de oameni.

"Ne pregătim de o epidemie care poate dura tot anul", a spus Hugo Lopez-Gatell, ministru adjunct al Sănătăţii, într-o conferinţă.

În Mexic au fost înregistrate peste 40 de cazuri de infectare cu COVID-19. Nu au fost raportate decese.

Spre deosebire de SUA şi de majoritatea statelor din America Latină, Mexicul nu a impus încă restricţii semnificative, însă autorităţile s-au arătat îngrijorate că virusul se poate extinde din Statele Unite.

Preşedintele Andres Manuel Lopez Obrador a continuat, în weekend, să participe la întâlniri cu sute de susţinători. "Am salutat oamenii şi le-am ascultat cererile", a scris acesta pe Twitter.

Pe reţelele de socializare, unii s-au arătat alarmaţi că preşedintele în vârstă de 66 de ani a îmbrăţişat şi sărutat copii aduşi de susţinătorii lui în oraşul Ometepec, Guerrero.

"Restul lumii e în carantină şi preşedintele nostru merge peste tot şi sărută oameni", a scris un utilizator de Twitter.

Câteva meciuri de fotbal programate weekendul acesta şi alte turnee au loc cu porţile închise, iar sezonul ligii mexicane de baseball va începe mai târziu decât de obicei, pe 11 mai, transmite News.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. CREDEAM CA NUMAI POLITICIENII NOSTRII , SI ASOCIATIA MEDICILOR , SANT DUSI CU PLUTA IN DECLARATII DIN ASTEA , CATASTROFALE !!! UITE CA MAI SANT ALTII , MAI CU MOT !!! CUM SA SPUI POPULATIEI , CA PANDEMIA V-A DURA TOT ANUL 2020 ??? STII TU DINAINTE , ASA CEVA ??? CE , ESTI DUMNEZEU ??? POATE AU LUAT LEGATURA , PRIN VRAJITORII WOO - DOO , CU EXTRATERESTRII , SI ACESTIA , I-AU INFORMAT DE ACEST LUCRU !!! M-AI STII ??? EI NU-SI DAU DEAMA CA , PRIN DECLARATII DE SOIUL ASTA , SANT OAMENI PANICATI SI SPERIATI , CARE A-SI VOR PUNE CAPAT ZILELOR , SINUCIGANDU-SE , PRIN DIVERSE MODALITATI ??? PROBABIL CA NU , SI CA ORICUM , NU LE PASA DE ACESTE LUCRURI !!! NU E PIELEA LOR , IN JOC !!! FRATII LOR MAI MICI , DOCTORII MULT CINSTITI DIN ROMANIA , PRIN ASOCIATIA LOR , DECLARA ACUM CATEVA CLIPE , CA , O EPIDEMIE MAJORA , E PE CALE SA IZBUCNEASCA IN ROMANIA !!! BRAVOS FRATILOR !!! DACA ASEMENEA INDIVIZI , POT FI NUMITI FRATI !!! N-AVETI AMBITIE !!! DE CE NU DECLARATI CA , STRAZILE SI DRUMURILE DIN ROMANIA , SE VOR UMPLE IN CURAND DE MORTI , DE ORDINUL ZECILOR , S-AU SUTELOR DE MII , PE CARE NU-I V-A MAI RIDICA NIMENI , PENTRU CA , NU V-A MAI AVEA CINE ??? AUD ??????? DACA TOT VA PLACE ASA DE MULT , ISTIERIA IN DECLARATII , SI CELEBRITATEA , DE CE NU SPUNETI , SI ASA CEVA ??? CE SE INTAMPLA CU VOI ??? A-TI BAUT DIN CANA , DUPA MEXICANI ??? DUPA FRATII VOSTRII MAI MARI ??? OAMENI BUNI !!! NU VA LUATI DUPA ADUNATURA ASTA , DE TACANITI !!! IN ADANCUL LOR , IN NICI UN CAZ , NU VA DORESC BINELE !!! AI INTERESEAZA , DOAR SA-I ASCULTE LUMEA LA TELEVIZOR , SI SA LE ADMIRE DECLARATIILE !!! NU INTRATI IN PANICA !!! PE DECLARATIILE LOR TAMPITE , POPULATIA E SPERIATA , SI A LUAT CU ASALT MAGAZINELE SI FARMACIILE !!! APOCALIPSA , V-A VENI MAINE !!! ROMANI , V-OM MURI CU TOTII !!! OARE ??? CHIAR ASA SA FIE ??? DOAR 1 % , SA CREDETI , DIN CE ZIC EI !!! SANTEM O TARA PLINA DE CONDUCATORI , SI DE MEDICI , PROOROCI , SI DUMNEZEI !!!

    1. Alianta Medicilor a transmis,citez::"O epidemie masiva poate incepe oricand"!Deci,poate da,poate nu,numai Dumnezeu stie,insa avertizeaza guvernul sa fie pregatit "in caz de "si modul in care sa se pregateasca.Este datoria medicilor sa faca acest lucru.Dumneavoastra ati interpretat "ca o epidemie e pe cale sa izbucneasca in Romania"ca si cand ar fi ceva iminent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb