AVBS Broker de Credite: Numărul creditelor ipotecare a crescut cu 20% faţă de anul 2023

F.D.
Bănci-Asigurări / 5 august

AVBS Broker de Credite: Numărul creditelor ipotecare a crescut cu 20% faţă de anul 2023

AVBS Broker de Credite anunţă o creştere a creditelor ipotecare faţă de anul trecut. În acelaşi timp, creditele neperformante din portofoliul AVBS sunt de sub 1 %, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

AVBS Broker de Credite a acordat, în prima jumătate a anului 2024, 408 credite ipotecare, în valoare totală de 32 millioane euro. În 2023, compania a acordat 313 credite ipotecare. De asemenea, numărul de credite de nevoi personale a crescut la 607 credite, fata de 391 acordate in 2023.

"Creşte numărul creditelor ipotecare acordate atât firmelor, cât şi persoanelor fizice, în timp ce numărul restanţierilor este aproape de zero pentru clienţii AVBS. Noi verificăm cu atenţie toţi clienţii şi facem tot posibilul să ne asigurăm că aceştia vor fi buni platnici fata de banca. Acest lucru ne ajută pe toţi - pe clienti, pentru că pot avea acces în continuare la cele mai bune variante de credit, pe noi, pentru că ne construim relaţii de business bazate pe încredere, iar băncile beneficiază de clienţi de calitate."

Perioada propice pentru investiţii

Deşi aparent nu se anunţa un an bun pentru investiţii, acest an se dovedeşte propice atât pentru afaceri noi cât şi pentru investiţii imobiliare. "Fără să existe creşteri semnificative de preţuri în piaţa imobiliară, suma medie pentru care am facilitat, în acest an, acordarea de credite ipotecare, a crescut de la 63000 euro la 78000 euro" (Valentin Anghel, owner AVBS Broker de Credite)

Veştile bune de pe piaţa creditelor se reflectă în situaţia generală a românilor, în nivelul de trai şi în încrederea lor în economie şi în evoluţia personală.

AVBS Broker de Credite operează cu succes pe piaţa creditelor din România încă din 2007, fiind o companie cu capital 100% românesc. Compania este cel mai mare jucător autohton şi funcţionează ca francizor pe întreg teritoriul României.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb