AVON anunţă lansarea programului de franciză la nivel naţional

Comunicate de presă / 13 februarie

AVON anunţă lansarea programului de franciză la nivel naţional

AVON îşi deschide uşile pentru antreprenorii dornici să devină parte din succesul său, prin lansarea modelului de franciză la nivel naţional. Acesta poate fi momentul oportun pentru a investi în propria afacere şi de a se alătura unei comunităţi de succes în domeniul frumuseţii, beneficiind de susţinerea unui brand de prestigiu.

AVON invită antreprenorii să exploreze modelul său de franciză, oferindu-le posibilitatea de a aduce frumuseţea în centrul propriilor afaceri. Prin franciza AVON, aceştia vor experimenta prestigiul unui brand cu o istorie internaţională remarcabilă. Cu o prezenţă de peste 137 de ani în industria frumuseţii şi 26 de ani în România, AVON este susţinut de o comunitate de antreprenori pasionaţi de beauty. 9 din 10 femei din România cunosc brandul AVON, iar 5 din 10 folosesc produsele, confirmând impactul pozitiv în vieţile consumatoarelor.

Cu peste 750 de patente şi 100 de premii în ultimii trei ani, franciza AVON aduce în magazinele partenere arome îndrăgite şi produse de îngrijire cu tehnologii de ultimă generaţie.

Resurse profesionale şi competenţe integrate

Un aspect esenţial al acestei lansări este sublinierea faptului că AVON operează deja într-un mediu complet omnichannel. Cu o prezenţă consolidată în aria de vânzări - în fiecare secundă AVON vinde 7 parfumuri şi 3 rujuri - franciza va beneficia de oportunităţi unice şi avantaje distincte în cadrul întregii noastre infrastructuri de business integrat.

Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor accesa un model de business solid şi coerent, cu sprijin în alegerea locaţiei, dezvoltarea unui branding eficient, sesiuni de training şi asistenţă în lansarea, promovarea şi administrarea afacerii.

Modelul nostru de business oferă o abordare adaptabilă şi eficientă, gândită pentru a funcţiona cu succes atât în format de magazin, cât şi în cel de tip stand insulă comercială. Prin acest model, AVON pune accent pe flexibilitate şi inovaţie, asigurându-se că poate răspunde cu succes cerinţelor specifice fiecărui mediu.

Magazinul operat în sistem franciză beneficiază de un portofoliu de produse dedicat exclusiv pentru mediul de retail, astfel încât să poată oferi clienţilor o gamă variată şi adaptată la nevoile acestui segment. Acest lucru este întregit de promoţii şi campanii personalizate, create strategic pentru a atrage şi fideliza clienţii din cadrul francizei de retail.

Pe întreg parcursul parteneriatului, AVON oferă un suport complet în materie de asistenţă operaţională şi management, asigurandu-se că abilităţile antreprenoriale ale partenerului sunt completate şi întărite de strategiile AVON. Acesta include accesul la procese şi metode de management performante şi automatizate, menite să faciliteze eficienţa şi să maximizeze potenţialul de succes în cadrul francizei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb