Azomureş va dona municipiului Târgu Mureş mai multe terenuri

F.A.
Piaţa de Capital / 22 martie 2011

Acţionarii societăţii Azomureş SA din Târgu Mureş au aprobat, prin vot, în cadrul Adunării Generale Extraordinare, donarea către Municipiul Târgu Mureş a mai multor imobile înscrise în CF nr. 661/I/Mureşeni, nr. top. A+1 291/1, administrativ situate în str. Gh. Doja, nr.300, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Astfel, au fost donate municipalităţii obiectivele: Iazul batal Azomureş, Iazul principal, Iazul secundar, C8 staţia de transformare, C6 casa pompelor, terenul rezultat din dezmembrări şi format din următoarele parcele din CF nr.651/Mureşeni, CF nr.661/Mureşeni, CF nr.859/Mureşeni, în suprafaţă 289.496 mp, din CF nr.1239 şi CF. nr.25 a localităţii Nazna, în suprafaţă de 15.310 mp, suprafaţa totală a terenurilor aferente construcţiilor fiind de 304.806 mp. Contractul de donaţie va fi autentificat după confirmarea de către Ministerul Mediului şi Pădurilor a eligibilităţii şi posibilităţii finanţării proiectului din fonduri nerambursabile acordate în numele şi pe seama municipiului Târgu Mureş. Cota de cofinanţare necesară derulării proiectului de ecologizare, plus cheltuielile neeligibile ale proiectului, precum şi orice altă cheltuială ce ar rezida din realizarea acestuia cad în sarcina Azomureş SA.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. haha iarasi ne-au tras o teapa pai iazul batal este absolut toxic, este o groapa amenajata special pentru depozitarea deseurilor provenite din procesul de fabricatie din Azomures, deseuri de care de mult timp incearca turcii sa scape distanta de la iaz la raul mures fiind de aproximativ 50 de metrii au aparut deja scurgeri in rau si ecologistii aveau o problema cu asta.Uite asa tot romanul o sa plateasca acuma sa intretina acele deseuri, primaria fiind raspunzatoare de problemele care provin odata cu deseurile.Chiar credeati ca este o donatie benefica pentru noi ? pentru tara ? O alta teapa pentru care cineva a luat bani grei si turcii de la Azomures zambesc ! natie de retarzi !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb