Banca Transilvania a deschis o agenţie în Roma

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 aprilie 2016

Banca Transilvania a deschis o agenţie în Roma

Banca Transilvania se extinde în Italia prin deschiderea Agenţiei Casilina, a doua unitate BT din Roma. BT, singura bancă românească din Italia, este prezentă pe respectiva piaţă din anul 2014, unde are peste 3.000 de clienţi.

Decizia creşterii numărului de unităţi BT în Italia are la bază comunitatea mare de români din zona în care este cea mai nouă agenţie BT: 30.000 de români, din cei aproape 200.000 din Roma şi împrejurimi, respectiv numărul ridicat de companii ale comunităţii româneşti, cu activităţi mai ales în domeniul comerţului şi al construcţiilor. Oferta Agenţiei BT Casilina este destinată persoanelor fizice şi companiilor şi cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia şi BT Romania, încasări de cecuri, plăţi şi încasări SEPA etc.

Clienţii beneficiază de consultanţă în limba română şi italiană, de acces liber la Internet în cadrul agenţiei, precum şi de iniţiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.

Banca Transilvania are în Italia 12 angajaţi, atât români, cât şi italieni.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC - Banca Mondială.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Vasile Alexoaie, fostul şef al Securităţii din Roman înainte de 1989, cooptat în conducerea SRI din Iaşi după decembrie 1989, după trecerea în rezervă devenind preşedintele Fondului Naţional de Investiţii din Iaşi şi director al filialei locale a firmei Gelsor; Vasile Buliga, fost ofiţer de securitate şi angajat al trustului Gelsor; Aurelian Deaconescu, fost ofiţer de Securitate, fost şef al Serviciului Fraude din cadrul societăţii de asigurări Astra, a fost implicat în fraudarea acesteia în favoarea lui Sorin Ovidiu Vîntu; Vasile Doroş, fost colonel de Securitate, şef al SRI Bacău timp de 8 ani, a condus filiala Fondului Naţional de Investiţii din Bacău prin fiul său, Claudiu Doroş; 

    1. Hmmmm

    Frumos, sa mearga si spre Spania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb