Bancpost oferă pre-finanţare pentru subvenţiile APIA - SAPS 2013

F.A.
Comunicate de presă / 29 august 2013

Bancpost anunţă încheierea unei noi convenţii tripartite cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) în scopul finanţării capitalului de lucru pentru beneficiarii Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS) - Campania 2013.

Prin facilitatea de creditare AgriCredit SAPS 2013 oferită de bancă, micii întreprinzători cu maxim 250 de angajaţi care activează în sectorul agricol şi deţin Adeverinţa de Înregistrare Fermier eliberată de APIA pot accesa în avans până la 90% din valoarea subvenţiei oferite de APIA, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Subvenţia se calculează în baza suprafeţei de teren înscrise în adeverinţa emisă de APIA şi a cuantumului sprijinului financiar acordat pentru beneficiarii SAPS.

În plus, Persoanele Fizice Autorizate, Întreprinderile Individuale şi Familiale care încasează subvenţii APIA au la dispoziţie noul cont curent APIA lansat de Bancpost în luna august, menţionează Bancpost.

Ana Cernat, Director Executiv al Diviziei Întreprinderi Mici şi PFA, a declarat: "Agricultura este unul dintre pilonii de dezvoltare a României, care are nevoie de sprijin şi investiţii consistente pentru a-şi atinge potenţialul maxim. Prin încheierea noii Convenţii cu APIA şi FGCR şi relansarea facilităţii de creditare AgriCredit SAPS pentru anul agricol 2013-2014, Bancpost îşi reafirmă susţinerea pentru acest sector şi contribuie efectiv la creşterea performanţei micilor întreprinzători care operează în agricultură".

Bancpost are o prezenţă de peste 22 de ani pe piaţa din România şi acordă finanţare atât prin produsele sale, cât şi prin intermediul liniilor puse la dispoziţie în parteneriat cu BERD şi IFC.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb