Baranga, arestat la domiciliu pentru falsificarea diplomei de bacalaureat

A.P.
Anticorupţie / 11 octombrie 2020

Baranga, arestat la domiciliu pentru falsificarea diplomei de bacalaureat

Instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu în cazul inculpatului Laurenţiu Baranga, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.10.2020 şi până la data de 9.11.2020, conform unui comunicat de presă al Parchetului General.

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul PÎCCJ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Laurenţiu Baranga pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni.

O infracţiune continuă de înşelăciune, constând în aceea că ar fi indus şi menţinut în eroare o instituţie de învăţământ superior, cu ocazia încheierii contractului individual de muncă pentru funcţia de conferenţiar universitar, modificat succesiv printr-un număr de 18 acte adiţionale (din 2012 până în 2020), prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi ulterior desfiinţate de către instanţa de judecată încă din anul 2016, actele adiţionale producând efecte prin avansarea în cariera profesională şi prin creşterea remuneraţiilor salariale, fapt ce a condus la prejudicierea instituţiei angajatoare cu suma de 608.000 lei, reprezentând contravaloarea veniturilor salariale încasate pe durata valabilităţii contractului individual de muncă.

O altă infracţiune continuă de înşelăciune, constând în aceea că ar fi indus şi menţinut în eroare o instituţie de învăţământ superior, cu ocazia încheierii contractului individual de muncă pentru funcţia de profesor universitar, prin completarea Fişei de îndeplinire a standardelor universitare cu menţiuni care atestă în mod nereal absolvirea de studii universitare de licenţă şi doctorat, în condiţiile în care actele de studii au fost desfiinţate de către instanţa de judecată încă din anul 2016, fapt ce a condus la prejudicierea instituţiei angajatoare cu suma de 36.146 lei, reprezentând cuantumul total al drepturilor băneşti primite.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Într o ROMÂNIE NORMALA cum spune CRIMINAL CRIMINALILOR, BULANGIUL BULANGII LOR, POPONAR UL POPONARI LOR PREȘEDINTELE L. G. B.T.IST.(MUIST)KLAUS WERNER JOH(ANUS) ES pentru el și JUSTIȚIA CORUPTA care ii respecta toate ORDINELE este normal ca un IMPOSTOR FĂRĂ BACALAUREAT ȘI CU DIPLOMA FALSIFICATA sa primească AREST LA DOMICILIU. PRAF ÎN OCHI la PROSTIME cum sa stea acest IMPOSTOR în PUȘCĂRIE ce NEDREPTATE DESPRE CE VORBIM. Nu mai are ce SUGE IOHANES. Pierde asa SCULA(25DE CENTIMETRI). Asa am ajuns noi ROMANII cu acest CRIMINAL SADIC, TIRAN CRUD ODIOS. Suntem ca pe timpul lui ELENA CEAUȘESCU care are MATARINGA, PULA MARE peste 25 de centimetri din BOSCHETAR, ANALFABET este promovat în POZIȚII CHEIE DE CONDUCERE. De ce DOAMNA CARMEN este singura în SIBIU. Ce sa facă cu aceasta MAȘINA DE SPĂLAT ȘI SUNT PUBLIC în SIBIU.

    1. Astia de la psihiatrie le mai dau bolnavilor din cand in cand telefonul.

      Cine era "mare" "mare" universitar la Valahia?Rector?Prorector? Seful mare la Universitatea Valahia unde a luat impostorul asta de Baranga o hartie igienica numita diploma? Dezastrul care a nenorocit oameni la ASF. Ala cu cioc de mafiot ieftin. Ala mare viceguvernator la BNR. Ala care nu a scris un articol ISI in viata lui (nu alea in care si-a pus numele aiurea din calitatea de presedinte ASF). Danseaza Leutu! Daca sclavii astia ar fi mai inteligenti ti-ar verifica si tie studiile de 2 bani..lipitorul de afise

    Pai parcă numa pe vremea lui Dragnea se promovau in funcție oameni cu diplome false...

    Vedeti cand dispare moralitatea si ramane aceasta lege de tip comercial care loveste doar la ban, hotul zice ca daca alti fac face si el. Cate naparci or mai fi in functii.Marea majoritate in partide de tip psd, caci acum se conduce cu "vointa politica", carte la ce mai trebuie. Uitativa la cei tineri, Hopa in barca partidului, caci e scurt drumul pana sus.Doar sa ai disponibilitate sa furi, desi ei incearca delegarea de atributii catre subalterni ca sa nu fie prinsi . Dar asta e poporul ii place acest joc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb