Bărbaţi trimişi în judeca pentru furt de ţiţeide peste 6 milioane de lei

F. A.
Anticorupţie / 28 august 2012

Dosarul în care 18 bărbaţi din Ilfov sunt acuzaţi de furtul a peste 2000 de tone de ţiţei a fost trimis de procurorii anticorupţie pentru judecată Tribunalului Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă.

Cei 18, dintre care unul era subofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti, sunt acuzaţi că în perioada august-noiembrie 2008 au sustras în total 2420,595 de tone de ţiţei, cu o valoare estimativă de peste 6.2 milioane de lei.

Procurorii anticorupţie au aflat despre activitatea infracţională a acestora, după ce în august 2008 un jandarm de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov, a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie cu privire faptul că i s-a propus să ia mită pentru a permite unor persoane să sustragă ţiţei din conductele petroliere ce tranzitează zona.

"În urma administrării unui material probator deosebit de complex a rezultat că, în perioada august - noiembrie 2008, cei 18 inculpaţi, dintre care unul având calitatea de subofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti, au sustras ţiţei din conductele magistrale administrate de partea civilă S.C. C. S.A, conducte ce traversează judeţele Ilfov, Prahova, Ialomiţa şi Călăraşi. Inculpaţii încărcau produsul respectiv în cisterne de mare tonaj şi îl valorificau în municipiul Ploieşti, jud. Prahova şi municipiul Slobozia, jud. Ialomiţa. Inculpaţii au sustras în total 2420,595 de tone de ţiţei, societatea păgubită constituindu-se parte civilă în procesul penal cu suma de 6.267.625,71 de lei", se arată în comunicatul de presă al parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb