Băsescu i-a numit la şefia Secţiei I din DNA pe Gheorghe Popovici şi Dănuţ Volintiru

Ziarul BURSA #Politică / 21 noiembrie 2013

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, ieri, decretele de numire a lui Gheorghe Popovici şi a lui Dănuţ Volintiru în funcţiile de procuror-şef, respectiv procuror-şef adjunct ai Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pe o perioadă de trei ani.

Şeful statului a semnat de asemenea decretul pentru reînvestirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei judiciare penale din cadrul DNA a Elenei Matieşescu, pe o perioadă de trei ani.

Tot pe o perioadă de trei ani este reînvestit în funcţia de procuror militar şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor săvârşite de militari din cadrul DNA generalul-maior magistrat Alexandru Ion.

De asemenea, preşedintele a semnat decretul pentru numirea Marianei Alexandru în funcţia de procuror-şef adjunct al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA, pe o perioadă de trei ani.

Totodată, şeful statului a semnat numirea în funcţia de vicepreşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Ionuţ-Mihai Matei, pe o perioadă de trei ani.

În 11 octombrie, ministrul Justiţiei a transmis Secţiei pentru procurori din CSM o adresă prin care a solicitat retragerea propunerilor transmise în 3 octombrie de numire a Iulianei Bendeac şi a lui Viorel Ioan Cerbu pentru funcţiile de procuror-şef şi, respectiv, procuror-şef adjunct ai Secţiei de combatere a corupţiei (Secţia I) din DNA.

Tot atunci, ministrul Justiţiei a transmis CSM noi propuneri pentru aceste funcţii, respectiv Gheorghe Popovici - pentru funcţia de procuror-şef la Secţia de combatere a corupţiei - şi Dănuţ Volintiru - pentru funcţia de adjunct la aceeaşi secţie.

De asemenea, a fost propusă numirea Marianei Alexandru în funcţia de procuror şef adjunct la Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb