BAT publică un plan de tranziţie pentru atingerea obiectivului de zero emisii de carbon până în 2050

F.D.
Companii / 4 octombrie 2022

BAT publică un plan de tranziţie pentru atingerea obiectivului de zero emisii de carbon până în 2050

BAT a publicat Planul de tranziţie privind reducerea emisiilor de carbon , în care sunt detaliate acţiunile pe care le va întreprinde pentru atingerea obiectivelor climatice. Acestea includ reducerea la jumătate a emisiilor absolute în cadrul operaţiunilor companiei şi a lanţului de aprovizionare până în 2030 şi zero emisii de carbon pe întregul lanţul valoric până în 2050 cel târziu, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Suntem mândri să facem acest pas important în călătoria noastră în domeniul sustenabilităţii. Publicarea măsurilor pe care le vom lua pentru atingerea obiectivelor de zero emisii de carbon prin Planul de tranziţie privind reducerea emisiilor de carbon arată încă o dată angajamentul nostru continuu de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow). Suntem o companie globală şi ştim că minimizarea impactului pe care îl avem în cadrul operaţiunilor noastre şi pe lanţul valoric este atât pasul corect, cât şi firesc din punct de vedere al afacerii noastre. Este şi motivul pentru care ne-am stabilit obiective extinse, bazate pe ştiinţă, legate de schimbările climatice şi continuăm să integrăm sustenabilitatea în tot ceea ce facem," a declarat Kingsley Wheaton, Chief Growth Officer în cadrul BAT.

Folosind analizele de evaluare a riscurilor şi planificarea scenariilor, BAT a identificat riscurile şi oportunităţile de-a lungul întregului lanţ valoric. BAT s-a angajat să reducă cu 50% emisiile de gaze cu efect de seră (GHG) absolute în Scop 1 şi 2 până în 2030 faţă de anul de referinţă 2020.

În plus, conform CDP, abordarea emisiilor din Scopul 3, care sunt emisii indirecte provenite pe lanţul de aprovizionare al BAT, va fi una dintre cele mai critice şi dificile pentru sector şi reprezintă cea mai mare parte a amprentei totale de carbon a BAT, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb