BCR: Asigurarea online "Venit Protect", disponibilă în aplicaţia George

S.B.
Bănci-Asigurări / 18 ianuarie 2022

Asigurarea online "Venit Protect", disponibilă în aplicaţia George

Banca Comercială Română continuă să-şi extindă ecosistemul digital George şi anunţă disponibilitatea Venit Protect, un nou produs de asigurare oferit împreună cu BCR Asigurări de Viaţă VIG, care poate fi achiziţionat 100% online, din George, potrivit unui comunicat al băncii, remis astăzi redacţiei.

Venit Protect asigură protecţia veniturilor, oferă despăgubire şi un confort al echilibrului financiar în cazul unor evenimente neprevăzute, care includ situaţii ce necesită spitalizare, incapacitate temporară de muncă, şomaj, invaliditate sau deces. Mai mult, asigurarea este adaptată contextului pandemic actual şi oferă clienţilor protecţie inclusiv în cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.

"Venit Protect este un produs de asigurare special, dezvoltat pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi menţine echilibrul financiar, într-un moment în care întreaga societate se confruntă în continuare cu pandemia Covid-19. Efectele pandemiei escaladează rapid, cu repercusiuni negative la nivel sanitar, economic şi personal. Venit Protect este o soluţie de asigurare de viaţă, care poate veni în sprijinul clienţilor şi a familiilor acestora, pentru a-i ajuta să depăşească posibilele situaţii dificile. Asigurarea se poate achiziţiona simplu şi rapid, 100% online, direct din magazinul George, fără evaluare medicală. Clienţii au şi posibilitatea de a o personaliza, prin alegerea costului lunar cu prima de asigurare, obţinând în mod dinamic valoarea sumelor asigurate pentru fiecare tip de acoperire", a declarat Marian Oprea, Şef Departament Management Produselor de Asigurare Retail, BCR.

Pe parcursul unui an de asigurare, clienţii Venit Protect pot beneficia de maximum două evenimente despăgubite pentru riscuri de şomaj, incapacitate temporară de muncă sau spitalizare. În plus, pentru şomaj şi incapacitate de muncă, sumele lunare vor fi asigurate pentru o perioadă de maximum 6 luni pentru fiecare eveniment.

Venit Protect oferă protecţie financiară atât pentru angajaţi, cât şi pentru antreprenori şi pensionari, având un cost lunar cuprins între 20 şi 50 de lei, în funcţie de nevoile de protecţie ale acestora.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb