BCR Asigurări de Viaţă VIG a obţinut certificarea Great Place to Work

F.D.
Bănci-Asigurări / 23 septembrie

Ştefan Stavrositu, Preşedinte Directorat BCR Asigurări de Viaţă VIG

Ştefan Stavrositu, Preşedinte Directorat BCR Asigurări de Viaţă VIG

BCR Asigurări de Viaţă VIG, unul dintre liderii pieţei asigurărilor de viaţă din România, a obţinut certificarea Great Place to Work®, un simbol al excelenţei şi al recunoaşterii internaţionale a celor mai bune practici de muncă. Această certificare prestigioasă este rezultatul direct al feedback-ului oferit anonim de angajaţii companiei şi subliniază angajamentul puternic al BCR Asigurări de Viaţă VIG faţă de crearea unui mediu de lucru bazat pe încredere, integritate şi colaborare, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Great Place to Work Certification este considerată cea mai importantă recunoaştere pentru angajatorii care îşi concentrează eforturile pe asigurarea unei experienţe pozitive la locul de muncă, bazată pe încredere şi respect reciproc. Certificarea reflectă faptul că angajaţii BCR Asigurări de Viaţă VIG se simt apreciaţi, implicaţi şi inspiraţi să contribuie la dezvoltarea companiei.

Un mediu de lucru sănătos, construit pe valori puternice

Angajaţii BCR Asigurări de Viaţă VIG au raportat o experienţă de lucru de înaltă calitate, evaluând pozitiv aspecte esenţiale precum: respectul, corectitudinea, contribuţia personală în cadrul organizaţiei, angajamentul conducerii companiei de a acţiona în baza unor principii şi standarde înalte de integritate, precum şi tratamentul echitabil şi incluziv.

Astfel, compania îşi afirmă poziţia de angajator care prioritizează bunăstarea şi dezvoltarea echipei sale, definind un mediu de lucru de încredere şi cu oportunităţi de dezvoltare profesională.

"Suntem extrem de mândri să primim certificarea Great Place to Work, o recunoaştere care reflectă eforturile constante ale echipei noastre de a construi un mediu de lucru excepţional. În BCR Asigurări de Viaţă VIG, credem, trăim şi respectăm valorile precum încrederea, integritatea, inovaţia şi implicarea socială, care sunt fundamentul succesului nostru. Acest certificat este dovada faptului că angajaţii noştri apreciază cultura noastră organizaţională, iar noi ne angajăm să continuăm să investim în dezvoltarea lor şi în crearea unui loc de muncă unde fiecare persoană se simte respectată, ascultată şi motivată să exceleze.", a declarat Ştefan Stavrositu, Preşedinte Directorat BCR Asigurări de Viaţă VIG.

Angajamentul faţă de angajaţi şi inovaţie continuă

BCR Asigurări de Viaţă VIG a dezvoltat o cultură organizaţională în care angajaţii au posibilitatea de a-şi valorifica talentele şi de a evolua într-un mediu dinamic şi incluziv. Prin iniţiativele sale de dezvoltare profesională, programele de leadership şi angajamentul faţă de diversitate şi incluziune, BCR Asigurări de Viaţă VIG oferă fiecărui angajat şansa de a contribui semnificativ la succesul companiei şi la îmbunătăţirea experienţei de lucru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb