BCR: Mircea Spinei, noul coordonator pe Cash Management

V.B.
Bănci-Asigurări / 8 octombrie 2014

Mircea Spinei este noul coordonator al departamentului Cash Management din cadrul Băncii Comerciale Române (BCR), informează un comunicat trimis astăzi redacţiei.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucurelti, cu specializarea studii IT şi mai recent, Programul ASEBUSS Executive MBA (2012), ca şef de promoţie, Spinei a activat în departamentele de operaţiuni, client service, implementare, product management şi vânzări cash management în cadrul ABN AMRO Bank (România) şi, ulterior, în RBS Bank (Rom'nia). Ulterior, ca director al diviziei de tranzacţii bancare din RBS, Mircea Spinei a contribuit, printre altele, la implementarea strategiei de reorganizare a instituţiei, dezvoltând soluţii de minimizare a impactului reorganizarii asupra calităţii serviciilor şi produselor oferite clienţilor.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, include operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR are active de 14,4 miliarde euro şi o reţea de 22 de centre de afaceri şi 23 de birouri mobile dedicate companiilor, precum şi 551 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR deţine aproape 2.100 de bancomate şi 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi.

Erste Group are 44.000 de angajaţi, care deservesc 16,5 milioane de clienti în 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia şi Serbia). La 30 iunie 2014, Erste Group deţinea active totale de 198,4 miliarde euro şi înregistra un raport cost/venituri de 55,4%.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb